Kerstbomen Steltenlopers

Doe een aanvraag

Laat je betoveren door de majestueuze Kerstbomen Steltenlopers! 🎄 Betreedt uw evenement en neem uw gasten mee op een reis vol verwondering en feestelijke magie. Een onvergetelijke ervaring die harten zal veroveren. Boek nu en breng de betovering van Kerstmis naar uw event!

Code: STE-3459-538

Beschrijving

Magische Kerstbomen Steltenlopers

Stel je voor: majestueuze Kerstbomen Steltenlopers betreden uw evenement en nemen uw gasten mee in een wereld van betovering en verwondering! Deze adembenemende act brengt de feestelijke sfeer van Kerstmis tot leven en creëert een onvergetelijke ervaring die harten zal veroveren.

De magie van Kerstboom Steltenlopers 🎄
Bij hun entree stralen de Kerstbomen Steltenlopers met de sprankeling van duizend lichtjes. Ze dragen prachtige kostuums die doen denken aan met sneeuw bedekte kerstbomen, en met elke beweging brengen ze de magie van het seizoen tot leven. Deze betoverende figuren voegen een vleugje Kerstmis toe aan uw evenement, en hun aanwezigheid laat een glimlach op elk gezicht achter.

Betovering
Bij het boeken van deze act heeft u keuzes om de act op maat te maken. U kunt kiezen voor een enkele Kerstbomen Steltenlopers voor een subtiele charme, of kies voor het Duo met 2 Kerstbomen op Stelten om de betovering te verdubbelen. En voor een extra feestelijke touch, bieden we de mogelijkheid om de kerstboom te versieren met heerlijke Kerst Snoep-staafjes. De kinderen kunnen genieten van een magische snoepjeservaring terwijl ze snoepjes uit de kerstbomen halen.

Voor elk moment
Of het nu gaat om ontvangstentertainment, een levendig winkelcentrum, een betoverend festival of mobiele act, de Kerstboom Steltenlopers passen perfect in elk scenario. Ze dompelen uw evenement onder in de feestelijke geest van Kerst en creëren een ambiance die onvergetelijk is.

Breng de magie van Kerstboom Steltenlopers naar uw event!
Als u op zoek bent naar een onvergetelijke manier om de feestelijke geest van Kerstmis te vieren, zoek dan niet verder. Boek nu de Kerstbomen Steltenlopers en breng een vleugje magie naar uw evenement. Laat de betovering van deze prachtige act uw gasten omhullen en creëer een feestelijke ambiance die licht en vreugde verspreidt. Kies voor magie, kies voor verwondering – kies voor de Kerstboom Steltenlopers! 🎅

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum EntertainmentBeurs & Promotie Act, Mobiel EntertainmentClub Entertainment, Kinder EntertainmentKerst EntertainmentMobiele act, Thema Kerst

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
1 Speler    – Code: STE-3457-538 
2 Spelers  – Code: STE-3459-538

Minimale Hoogte:
3,5 meter

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Feestdagen

Kerst

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.