Bijzondere Rendieren met Arrenslee

Doe een aanvraag

Beleef betoverende kerstmagie met onze Bijzondere Rendieren en Arrenslee. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud, binnen of buiten! 🦌🛷

Code: KER-5280-979

Beschrijving

Betoverende Bijzondere Rendieren met Arrenslee: magische kerstbeleving voor jong en oud

Stel u voor: een winterse scène rechtstreeks uit een sprookje. Maak kennis met onze charmante rendieren, die met enthousiasme een arrenslee voorttrekken. Deze kerstanimatie tilt uw evenement naar een hoger niveau, terwijl de arrenslee plaats biedt aan twee personen, van jong tot oud. Of het nu binnen of buiten is, onze rendieren creëren een feestelijke sfeer die iedereen in verrukking brengt.

🦌 Rendieren in actie:
Onze vrolijke rendieren zijn meer dan alleen mobiele entertainers, ze zijn de sterren van uw kerstevenement. Met plezier trekken ze de arrenslee voort, een prachtig tafereel dat jong en oud betovert. De beleving van een ritje in de arrenslee wordt er een om te koesteren.

Een feest van wintermagie:
Of het nu sneeuwt of niet, onze rendieren brengen de magie van een winterwonderland tot leven. Binnen in een sfeervolle locatie of buiten in een betoverende setting, ze creëren een unieke kerstsfeer die uw gasten zal betoveren.

Onvergetelijke ritten voor jong en oud
In de ruime arrenslee is plaats voor twee personen, wat betekent dat families, vrienden en koppels kunnen genieten van een gezamenlijke ervaring. De Bijzondere Rendieren met Arrenslee zorgen voor een rit die niet alleen betoverend is, maar ook een onvergetelijke herinnering wordt.

Van mobiele magie tot betovering op locatie
De Bijzondere Rendieren met Arrenslee voegen een vleugje kerstbetovering toe, waar u maar wilt. Of het nu in een winkelcentrum is, bij ontvangst van uw gasten of als onderdeel van een winterfestival, ze brengen een glimlach op ieders gezicht.

Een bijzonder ritje
Met speeltijden van 3x 30 minuten binnen een tijdsbestek van 4 uur, bieden onze Bijzondere Rendieren met Arrenslee een meeslepende kerstervaring. Boek nu deze kerstanimatie en geef uw evenement een onvergetelijk tintje. Van mobiele betovering tot momenten van kerstvreugde, onze rendieren zorgen voor een magische rit die de geest van Kerstmis omarmt!

Soort Act:
Kerst Entertainment

Genre:
Mobiel Entertainment, Ontvangst Entertainment, Winkelcentrum Entertainment, Animatie Act, Festival Act, Kinder Entertainment, Thema Winter, Thema Winter Wonderland

Speeltijd:
3x 30 minuten (binnen 4 uur)

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: KER-5280-979

Voorbereiding:
1,5 uur vooraf aanwezig op locatie

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Jaargetijden

Winter

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Feestdagen

Kerst

Onderwerp

Dieren, Winter Wonderland

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.