Matrozen Dixieland Orkest – M18

Doe een aanvraag

Het Matrozen Dixieland orkest brengt vrolijke dixielandmuziek naar uw feest. Ideaal voor sportevenementen, markten, bedrijfsfeesten en festivals met een energiek repertoire en feestelijke sfeer.

Code: AKO-3450-888 M18

Beschrijving

Matrozen Dixieland Orkest: swingend op golven van dixielandklanken

Het Matrozen Dixieland orkest brengt u een muzikale schat vanuit de diepten van de dixieland. Gehuld in authentieke matrozenuniformen, nemen zij u mee op een muzikaal avontuur over de woeste golven. Geschikt voor evenementen waar een maritieme sfeer gewenst is.

Matrozenfeest op de dixieland zee
Dit orkest zorgt voor een muzikaal avontuur met een maritiem thema. Als ware dixieland matrozen laten zij de klanken van de zeeën weerklinken. Met traditionele instrumenten en een authentieke matrozenlook, zetten zij een onvergetelijke muzikale show neer.

Voor diverse maritieme gelegenheden
Of het nu een maritiem festival betreft, een feest met een nautisch tintje of een ander evenement met een maritieme twist, het Matrozen Dixieland orkest voegt een unieke en avontuurlijke dimensie toe. Met hun meeslepende klanken en maritieme uitstraling weten zij het publiek te betoveren. Een gegarandeerd maritiem feest.

Boek het Matrozen Dixieland Orkest
Wilt u een muzikaal maritiem avontuur aan uw evenement toevoegen? Boek dan het Matrozen Dixieland orkest en laat u meevoeren op de golven van hun aanstekelijke muziek. Met hun authentieke matrozenlook en avontuurlijke klanken zorgen zij voor een onvergetelijke ervaring.

Soort Act: 
Muzikale Act

Genre:
Mobiel EntertainmentOntvangst EntertainmentWinkelcentrum EntertainmentFestival ActParade ActPodium Act, Thema Entertainment, Dixieland Duo, Dixieland Trio, Dixieland Kwartet, Dixieland Orkest, Thema Beroepen, Thema Nautisch, Thema Zee.

Kleding Code: 
M18 = Matrozen Outfit

Speeltijd:
4x 40 min. (binnen 4 uur aanwezigheid)

Aantal Spelers:
1 Speler   –  Code: AKO-3447-888
2 Spelers –  Code: AKO-3448-888
3 Spelers –  Code: AKO-3449-888
4 Spelers –  Code: AKO-3450-888
6 Spelers –  Code: AKO-3446-888

Solo of Duo:
Bij 1 en 2 spelers wordt gebruikt gemaakt van begeleiding uit mobiele of draagbare geluidsinstallatie.

Podiumorkest
Bij 4 en 6 Spelers is de act ook als podiumact mogelijk.

Uw Eigen Huis Orkest:
Een dixielandorkest in de huisstijl van uw bedrijf is een goede eyecatcher voor uw bedrijfsopening, marketing event, open huis, bedrijfspromotie etc. Deze heren hebben een grote ervaring op het gebied van bedrijfsopeningen. Het orkest kan aangepast worden in de kleuren van uw huisstijl en op de sousafoon komt een hoes met uw logo of reclameboodschap. 

Bedrukte Sousafoon Hoes:
Bedrukte sousafoon hoes (op maat voor u gemaakt met uw teks, logo of reclameboodschap) tegen meerprijs op aanvraag mogelijk.

Jazzband:
De act is ook met 6 spelers te boeken als Podium Jazzband

Aankomsttijd spelers:
1 uur voor aanvang op locatie

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers, 5 spelers, 6 spelers

Muziekinstrumenten

Gitaar, Saxofoon, Trompet

Muziekstijlen

Amsterdams, Engelstalige Liedjes, Hollands, Instrumentaal

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Onderwerp

Beroepen, Nautisch

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…