Mystieke Steltenlopers

Doe een aanvraag

Mystieke Steltenlopers betoveren met rituele optredens en synchrone bewegingen, gekleed in gewaden en verrassend met fonteintjes.

Code: STE-2290-929

Beschrijving

Mystieke Steltenlopers brengen geheimzinnige rituelen tot leven! 🎶

Mystieke muziek vult de lucht terwijl betoverende Steltenlopers, gehuld in lange gewaden, gracieus voorbij schrijden. Aangevoerd door een monnik die een mysterieuze kar met zich meetrekt, vormen zij een stoet van lang gecapede figuren. Een aura van kalmte en sereniteit omringt hen terwijl ze de tijd nemen voor hun synchrone bewegingen. Hun trompetachtige maskers laten vreemde klanken weerklinken, waardoor de toeschouwers worden ondergedompeld in een atmosfeer van geheimzinnigheid. En dan, als uit het niets, sproeien kleine fonteintjes water uit, waarmee ze het publiek op subtiele wijze besprenkelen. Zijn wij hier getuige van een mystiek ritueel dat de grenzen van het bekende overstijgt?

Synchrone bewegingen in gewaden
De Mystieke Steltenlopers voeren synchrone bewegingen uit, gehuld in prachtige gewaden die een aura van mysterie creëren. Geleid door de monnik trekken ze in harmonie voorbij, waardoor ze een onvergetelijk schouwspel vormen dat zowel betoverend als elegant is.

Betoverende maskers en vreemde klanken
De trompetachtige maskers van de figuren voegen een extra dimensie van mysterie toe aan de act. De vreemde klanken die ze voortbrengen, versterken het mystieke karakter van de performance, waardoor een sfeer van verwondering ontstaat bij het publiek.

Fonteintjes: een onverwacht element
Net wanneer de toeschouwers zich verliezen in de mystieke wereld, worden ze verrast door kleine fonteintjes die uit de kostuums sproeien. Dit onverwachte element voegt niet alleen een speels tintje toe, maar biedt ook verfrissing aan het publiek, wat de betrokkenheid vergroot.

Geheimzinnig ritueel of visuele symfonie?
De vraag blijft: Wat is het doel van deze betoverende vertoning? Is het een geheimzinnig ritueel dat wordt uitgevoerd door deze mystieke figuren, of is het eerder een visuele symfonie die de verbeelding prikkelt? De Mystieke Steltenlopers laten het publiek achter met vragen, wat deze act tot een intrigerende en gedenkwaardige ervaring maakt.

Een mystieke reis voor diverse gelegenheden
Deze Mystieke Steltenlopers zijn perfect voor diverse evenementen, zoals festivals, beurzen, en ontvangstentertainment. Hun thema van mysterie en betovering voegt een uniek element toe aan elke gelegenheid.

Soort Act:
SteltenlopersSteltlopers 

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Mobiel EntertainmentStraattheaterParade Act, Thema Mystiek.

Speeltijd:
2x 40 min. of  3x 25 min. (binnen 4 uur)

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: STE-2290-929
3 Spelers – Code: STE-2291-929
4 Spelers – Code: STE-2292-929

Voorbereidingstijd spelers:
1,5 a 2 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers, 3 spelers, 4 spelers

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000, € 2.000 – 3.000

Speeltijden

2x 40 min. (binnen max. 4 uur), 3x 25 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…