Schaakstukken

Doe een aanvraag

Code: MOB-6078-648

Beschrijving

Groots Schaakspel Parade: een imposant schouwspel in Zwart/Wit

De Schaakstukken, gehuld in zwart en wit, vormen gezamenlijk een groots schouwspel. Deze imposante parade doorkruist de straten, bemand als parade-animatie of voorstelling, en kan ook onbemand dienen ter decoratie. Bewegende Schaakstukken zijn veelzijdig inzetbaar, inclusief een openingsact met passende muziek en choreografie.

Imposante Parade Animatie
De Schaakstukken brengen een visueel spektakel in zwart en wit, gevormd tot een imposante parade. Als bemande parade animatie trekken ze de aandacht en creëren een unieke sfeer in straten en op evenementen.

Decoratieve inzetbaarheid
Niet alleen als parade animatie, maar ook onbemand zijn de bewegende Schaakstukken perfect ter decoratie. Ze voegen een vleugje speelsheid toe aan winkelcentra, podia en diverse evenementlocaties.

Mobiele Act
De Schaakstukken vallen onder het genre mobiele acts, geschikt voor parade, festival entertainment, ontvangstact, podiumact, animatieact, winkelcentrum entertainment, met het thema spelletjes.

🎵 Openingsact met muziek en choreografie
De bewegende Schaakstukken bieden meer dan alleen visueel vertier. Als openingsact kunnen ze gepaard gaan met passende muziek en een choreografie, waardoor ze een complete en gedenkwaardige ervaring creëren.

De Schaakstukken brengen een groots schouwspel in zwart en wit. Of het nu gaat om een imposante parade, decoratieve pracht of een podiumact, deze bewegende Schaakstukken schitteren op diverse fronten.

Soort Act:
Mobiele Act

Genre:
Parade Act, Festival Entertainment, Ontvangst Act, Podium Act, Animatie Act, Winkelcentrum Entertainment,Thema Spelletjes.

Speeltijd:
4x 30 min. (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
08 Spelers – Code: MOB-6078-648
10 Spelers – Code: MOB-6079-648
12 Spelers – Code: MOB-6080-648
14 Spelers – Code: MOB-6081-648

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Prijs categorie

€ 3.000 – 5.000, € 5.000 – 10.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Prima Entertainment