Spaanse Flamenco Levend Standbeeld

Doe een aanvraag

Code: STA-1711-648

Beschrijving

Spaanse Flamenco Duo als levende kunst

Dit Levende Standbeeld van het Spaanse Flamenco Duo betovert het publiek op sokkels. Bij een gitaarakkoord komt de danseres tot leven, en er ontstaat een betoverend vraag- en antwoordspel tussen haar voetenwerk en de gitaarspeler. De fraaie bewegingen bespelen het publiek, tot beide figuren weer in een sierlijke pose fixeren op het slotakkoord.

Levend Standbeeld met Spaanse passie
Dit unieke Levende Standbeeld brengt de Spaanse passie tot leven. De bewegingloze start op sokkels transformeert met een enkel gitaarakkoord tot een dynamisch schouwspel, waarbij dans en muziek harmonieus samenkomen.

Interactieve beleving
De danseres en de gitaarspeler creëren een interactieve beleving met een vraag- en antwoordspel tussen hun kunsten. Het publiek wordt betrokken bij de fraaie bewegingen, waardoor een levendig schouwspel ontstaat.

Veelzijdigheid in optredens: Ontvangst, Presentatie, Beurs en Thema-Events
De veelzijdigheid van dit Levende Standbeeld maakt het geschikt voor diverse gelegenheden. Van ontvangstacts tot presentatie-entertainment, beursacts en thematische evenementen, het Spaans Flamenco Duo voegt een vleugje Spaanse en bronzen thematiek toe aan elk optreden.

Kortom, beleef de magie van het Spaanse Flamenco Duo met dit betoverende Levend Standbeeld. Van statische elegantie tot dynamische bewegingen, dit duo brengt een unieke Spaanse flair naar diverse evenementen. Ervaar de passie, de dans en de muzikale harmonie van dit Levende Standbeeld en maak uw evenement onvergetelijk. 🌟

Genre :
Levend Standbeeld.

Soort Act:
Ontvangst Act, Presentatie Entertainment, Beurs Act, Thema Spaans, Thema Brons.

Speeltijd:
4x 30 minuten (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler   – Code: ANI-1710-648
2 Spelers – Code: ANI-1711-648

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Reiskosten:
€ 0,40 per km gereden vanaf Rotterdam.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Kleur

Brons

Landen

Spanje

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…