Tango Danseres Levend Standbeeld

Doe een aanvraag

Code: STA-7040-560

Beschrijving

💃 Tango Danseres: Levend Standbeeld met passie

De Tango Danseres straalt als een levend standbeeld op haar podium, waar ze al haar gasten vol verbazing naar zich toe trekt. Met een overvloed aan pit en passie brengt ze de betovering van de tango tot leven.

Levend Standbeeld in Spaanse roots
De Tango Danseres valt onder het genre Levend Standbeeld en biedt een unieke ervaring voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om ontvangst entertainment, animatie acts, mobiele acts, beurs- en promotie-entertainment, festivals, braderieën, jubilea of winkelcentrum entertainment, haar betoverende aanwezigheid voegt een vleugje Spanje toe aan elke gelegenheid.

Uitnodiging tot dansen
De Tango Danseres nodigt uit tot de dans. Durf jij de stap te zetten en je te laten meevoeren door de opzwepende klanken van de tango? Een interactieve ervaring die gasten uitdaagt om de dansvloer te betreden en samen met haar de passievolle dans te delen.

Breng de passie en betovering van de tango naar jouw evenement met de Tango Danseres. Boek deze unieke levende standbeeld act nu voor een betoverende danservaring en een vleugje Spaanse magie.

Soort Act:
Levend Standbeeld.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Animatie Act, Mobiele Act, Beurs & PromotieEntertainment, Festival Act, Braderie, Jubileum, Winkelcentrum Entertainment, Thema Spanje.

Speeltijd:
3x 40 minuten (binnen 4 uur).
Pauze: 20-30 minuten tussen de sets.

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: STA-7040-560

Voorbereiding Spelers:
90 minuten voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Kleur

Brons

Landen

Spanje

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.