Hollandse Tango op Stelten

Doe een aanvraag

Ervaar de passionele Hollandse Tango op Stelten en laat uw evenement sprankelen met Argentijnse sfeer en elegantie.

Code: STE-5114-979

Beschrijving

Passionele Hollandse Tango op Stelten: beleef de Argentijnse sfeer

Bent u klaar om uw evenement te verrijken met een vleugje passie en elegantie? Maak kennis met het betoverende Hollandse Tango op Stelten, dat de Argentijnse Tango tot leven brengt op een unieke en meeslepende manier. Deze act neemt uw gasten mee op een reis vol zwoele bewegingen, strakke houdingen en hartstochtelijke verbindingen.

Een dans vol emotie en elegantie:
Het prachtige Hollandse Tango op Stelten danst met een ongekende passie op de klanken van de Argentijnse Tango. Hun bewegingen zijn sensueel, uitdagend en vol overgave. Ze nemen uw gasten mee in een dans die draait om expressie, improvisatie en de diepgaande connectie tussen danspartners.

Zwoele blikken en strakke houdingen:
De Tango is een dans vol contrasten en het Hollandse Tango op Stelten beheerst deze perfect. Van zwoele blikken tot strakke houdingen, ze brengen de verschillende aspecten van de dans tot leven met een indrukwekkende precisie.

🎶 Muzikale beleving van de tango cultuur 🎶
De muziek van de Argentijnse Tango weerspiegelt een rijke cultuur en emotie, en dit duo brengt deze beleving rechtstreeks naar uw evenement. Met een eigen geluidsinstallatie creëren ze een meeslepende sfeer zonder dat er een stroompunt nodig is.

Beleef de passie van de tango!
Boek nu het Hollandse Tango op Stelten duo en laat uw evenement sprankelen met passie en schoonheid. Voeg een vleugje Argentijnse sfeer toe en creëer een ervaring die uw gasten nog lang zal bijblijven. Maak van uw evenement een dans van emotie en betovering! 💃🕺

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Netwerk MeetingMobiel Entertainment, Argentijns Entertainment, Thema Spaans, Thema Holland

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
2 Spelers  – Code: STE-5114-979

Minimale Hoogte:
3,5 ,meter

Voorbereidingstijd:
1,5 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Landen

Holland, Spanje

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.