Uitvaart Dixieland Orkest – M40

Doe een aanvraag

Het Uitvaart Dixieland orkest biedt een bijzondere muzikale omlijsting voor een emotioneel afscheid. In gepaste elegantie spelen zij dixie-stijl melodieën, waarmee zij een serene sfeer creëren.

Code: AKO-3450-888 M40

Beschrijving

Uitvaart Dixieland Orkest

Het Uitvaart Dixieland orkest biedt een bijzondere muzikale omlijsting voor een emotioneel afscheid. In gepaste elegantie spelen zij dixie-stijl melodieën, waarmee zij een serene sfeer creëren. Met respect voor de gelegenheid, brengen zij troost en warmte aan de aanwezigen.

Een respectvolle afscheidsgroet
Gekleed in gepaste kledij, straalt het Uitvaart Dixieland orkest rust en respect uit. Met hun karakteristieke verschijning en zorgvuldig gekozen repertoire, zorgen zij voor een sfeer van sereniteit en troost. De muzikale klanken bieden een warme omarming aan allen die afscheid nemen.

Een sfeervolle uitvaartceremonie
Het orkest speelt met ingetogenheid en gevoel, waardoor zij de juiste toon weten te raken voor een uitvaartceremonie. De muziek weeft een verbindende sfeer, waarin herinneringen gedeeld kunnen worden en troost gevonden kan worden. Zij bieden een respectvolle afscheidsgroet aan de overledene en een bron van steun aan de aanwezigen.

Boek het Uitvaart Dixieland Orkest
Wilt u een sereen en respectvol afscheid creëren? Boek dan het Uitvaart Dixieland orkest en geef een bijzondere invulling aan de uitvaartceremonie. Met hun gepaste en ingetogen benadering zorgen zij voor een troostrijke atmosfeer.

Soort Act: 
Muzikale Act

Genre:
Mobiel EntertainmentOntvangst EntertainmentWinkelcentrum EntertainmentFestival ActParade ActPodium Act, Thema Entertainment, Dixieland Duo, Dixieland Trio, Dixieland Kwartet, Dixieland Orkest, Thema Beroepen, Thema Zwart.

Kleding Code: 
M40 = Zwarte Uitvaart Outfit

Speeltijd:
4x 40 min. (binnen 4 uur aanwezigheid)

Aantal Spelers:
1 Speler   –  Code: AKO-3447-888
2 Spelers –  Code: AKO-3448-888
3 Spelers –  Code: AKO-3449-888
4 Spelers –  Code: AKO-3450-888
6 Spelers –  Code: AKO-3446-888

Solo of Duo:
Bij 1 en 2 spelers wordt gebruikt gemaakt van begeleiding uit mobiele of draagbare geluidsinstallatie.

Podiumorkest
Bij 4 en 6 Spelers is de act ook als podiumact mogelijk.

Uw Eigen Huis Orkest:
Een dixielandorkest in de huisstijl van uw bedrijf is een goede eyecatcher voor uw bedrijfsopening, marketing event, open huis, bedrijfspromotie etc. Deze heren hebben een grote ervaring op het gebied van bedrijfsopeningen. Het orkest kan aangepast worden in de kleuren van uw huisstijl en op de sousafoon komt een hoes met uw logo of reclameboodschap. 

Bedrukte Sousafoon Hoes:
Bedrukte sousafoon hoes (op maat voor u gemaakt met uw teks, logo of reclameboodschap) tegen meerprijs op aanvraag mogelijk.

Jazzband:
De act is ook met 6 spelers te boeken als Podium Jazzband

Aankomsttijd spelers:
1 uur voor aanvang op locatie

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers, 5 spelers, 6 spelers

Muziekinstrumenten

Gitaar, Saxofoon, Trompet

Muziekstijlen

Amsterdams, Engelstalige Liedjes, Hollands, Instrumentaal

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Kleur

Zwart

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…