Witte Vlinders Steltenlopers

Doe een aanvraag

Ervaar de betovering van de Witte Vlinders Steltenlopers op jouw evenement. Voeg een vleugje magie toe met hun elegante dans. Perfect voor diverse gelegenheden.

Code: STE-3213-538

Beschrijving

Betoverende Witte Vlinders Steltenlopers 
Wanneer het aankomt op het creëren van een betoverende sfeer en het toevoegen van een vleugje elegantie aan je evenement, zijn de Witte Vlinders Steltenlopers de perfecte keuze. Deze prachtige steltenlopers brengen niet alleen hun unieke act naar voren, maar laten ook graag hun betoverende schoonheid zien aan jouw publiek.

Een dans van elegantie en schoonheid
De Witte Vlinders Steltenlopers bewegen zich door de wereld met een ongekende elegantie en sierlijkheid. Hun indrukwekkende hoogte op stelten voegt een majestueus element toe aan elke gelegenheid. De vloeiende bewegingen en betoverende aanwezigheid van deze steltlopers zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten.

Een veelzijdige act 
Of je nu een bruiloft, een winkelcentrum evenement, een festival of een speciaal themafeest organiseert, de Witte Vlinders Steltenlopers zijn geschikt voor verschillende soorten evenementen. Hun veelzijdigheid maakt hen ideaal voor ontvangst entertainment, mobiele acts en zelfs als onderdeel van een grotere thematische setting.

Voeg een vleugje magie toe aan jouw evenement
Met thema’s als wit en dieren, kunnen de Witte Vlinders op Stelten naadloos geïntegreerd worden in diverse thematische settings. De aanwezigheid van deze steltlopers voegt niet alleen visuele pracht toe, maar creëert ook een magische atmosfeer die blijft hangen in de herinneringen van je gasten.

Laat de betovering beginnen!

Soort Act:
SteltenlopersSteltlopers 

Genre:
Mobiele act, Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie ActMobiel Entertainment, Thema Wit, Thema Dieren.

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur.

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-3212-538
2 Spelers  – Code: STE-3213-538

Minimale Hoogte:
3,5 meter.

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Onderwerp

Dieren

Kleur

Wit

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.