Zandstrooister Levend Standbeeld

Doe een aanvraag

Code: STA-2464-560

Beschrijving

Zandstrooister Levend Standbeeld: herleving van oude tradities met magisch zand 🌟

Ontdek de betoverende wereld van de Zandstrooister, een Levend Standbeeld dat zowel jong als oud in verrukking brengt. Met een eeuwenoude traditie, nieuw leven ingeblazen, creëert de Zandstrooister unieke zandkunstwerken die bewonderd kunnen worden in haar eigen atelier. Ontdek de magie van zandstrooien en beleef samen met het publiek de creatieve hoogtepunten van deze betoverende act.

Zandstrooien voor jong en oud
De Zandstrooister brengt een oude traditie tot leven door middel van zandstrooien, een kunst die zowel jong als oud fascineert. Met behendige handen tovert ze betoverende zandcreaties tevoorschijn en geeft ze een nieuwe dimensie aan deze verloren gewaande ambacht. De act nodigt het publiek uit om deel te nemen aan deze betoverende reis van creativiteit en verwondering.

Unieke zandcreaties 
In het atelier van de Zandstrooister komen unieke zandkunstwerken tot leven. Elk korreltje zand draagt bij aan de vorming van verbluffende creaties die getuigen van vakmanschap en creativiteit. De Zandstrooister deelt graag haar passie en nodigt bezoekers uit om de diverse, met de hand gemaakte meesterwerken te bewonderen en te ervaren.

Samen creëren
De interactieve ervaring gaat verder doordat de Zandstrooister actief de hulp van haar publiek zoekt. Samen werken ze aan nieuwe creaties, waardoor elke voorstelling uniek wordt. Het publiek krijgt de kans om deel uit te maken van het creatieve proces, wat resulteert in een gedeelde band van trots en verwondering over de gezamenlijk gecreëerde zandkunst.

De Zandstrooister past in diverse genres, van Ontvangst Entertainment tot Beurs & Promotie Entertainment. Of het nu een festival, braderie, jubileum of winkelcentrum evenement is, de Zandstrooister voegt een uniek element toe aan elke setting. Haar veelzijdigheid maakt haar geschikt voor uiteenlopende gelegenheden.

Soort Act:
Levend Standbeeld

Genre:
Ontvangst Entertainment, Animatie Act, Mobiele Act, Beurs & PromotieEntertainment, Festival Act, Braderie, Jubileum, Winkelcentrum Entertainment

Speeltijd:
3x 40 minuten (binnen 4 uur).
Pauze: 20-30 minuten tussen de sets

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: STA-2464-560 – Prijscategorie: € 600 – € 900

Voorbereiding Spelers:
90 minuten voor aanvang optreden

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.