Verrassende Chef Levend Standbeeld

Doe een aanvraag

Code: STA-7129-560

Beschrijving

Verrassende Chef Levend Standbeeld: een culinaire beleving op de barbecue! 

Ontdek de magische wereld van de Verrassende Chef, een Levend Standbeeld dat niet alleen stil staat maar ook actief aan het bakken en braden is op de barbecue. Laat je zintuigen prikkelen door heerlijke geuren en vraag je af: is het een verrukkelijk stukje vlees of heeft de Chef iets totaal onverwachts voorbereid? Een smakelijke en interactieve act die perfect past bij diverse evenementen.

De Verrassende Chef in actie 
De Verrassende Chef Levend Standbeeld brengt een culinaire twist naar de wereld van entertainment. Terwijl ze stilstaat als een levend standbeeld, wordt de barbecue actief ingezet. Het publiek wordt nieuwsgierig gemaakt door de verrassende geuren die hen tegemoet komen, waardoor de act interactief en intrigerend wordt.

Wat heeft de Chef in petto? 
De nieuwsgierigheid wordt verder aangewakkerd door de vraag: wat heeft de Verrassende Chef eigenlijk voorbereid? Het publiek wordt uitgenodigd om deel te nemen aan deze culinaire ontdekkingsreis. Het interactieve aspect van de act maakt het mogelijk voor toeschouwers om te raden en te speculeren over wat er op de barbecue gebeurt, waardoor een betrokken en vermakelijke sfeer ontstaat.

Geschikt voor elk evenement 
De Verrassende Chef Levend Standbeeld past perfect bij diverse genres, waaronder ontvangst entertainment, animatie act, mobiele act, beurs & promotie entertainment, festival act, braderie, jubileum, en winkelcentrum entertainment. Of het nu een bruisend festival of een intiem jubileum is, deze act voegt een verrassend element toe aan elke gelegenheid.

Soort Act:
Levend Standbeeld.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Animatie Act, Mobiele Act, Beurs & PromotieEntertainment, Festival Act, Braderie, Jubileum, Winkelcentrum Entertainment.

Speeltijd:
3x 40 minuten (binnen 4 uur).
Pauze: 20-30 minuten tussen de sets.

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: STA-7129-560

Benodigdheden:
Elektriciteit bij speellocatie voor special effecten.

Voorbereiding Spelers:
90 minuten voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.