Zeemeerminnen Steltenlopers

Doe een aanvraag

Ervaar de magie van de Betoverende Zeemeerminnen Steltenlopers, levende sprookjesfiguren die betovering en interactief plezier brengen naar uw evenement. Een unieke kans voor onvergetelijke foto’s en een vleugje zeemagie voor jong en oud. 🧜‍♀️

Code: STE-6148-538

Beschrijving

Betoverende Zeemeerminnen Steltenlopers: magie voor uw evenement

Stel je voor: gracieuze zeemeerminnen op stelten die een vleugje magie toevoegen aan uw evenement. Hun aanwezigheid brengt betovering, plezier en verwondering voor zowel jong als oud.

Levende sprookjesfiguren:
Deze Betoverende Zeemeerminnen Steltenlopers zijn als levende sprookjesfiguren die rechtstreeks uit de diepten van de zee lijken te komen. Hun fascinerende verschijning en interactie zullen uw gasten betoveren.

Unieke fotomomenten:
Laat uw gasten deelnemen aan onvergetelijke fotomomenten met deze betoverende wezens. Ze zijn blij om te poseren en te schitteren op de foto’s van uw evenement.

Echte magie voor iedereen:
Niet alleen kinderen zullen gefascineerd zijn door dezeBetoverende Zeemeerminnen, maar ook volwassenen zullen onder de indruk zijn van de unieke combinatie van fantasie en werkelijkheid.

Interactieve betovering 🧜‍♀️
Van ontvangst van gasten tot entertainment in winkelcentra, festivals tot mobiele locaties, deze zeemeerminnen op stelten brengen interactieve betovering die alle leeftijden aanspreekt.

Betovering van de zee
Voeg een sprookjesachtige twist toe aan uw evenement met de Betoverende Zeemeerminnen Steltenlopers. Hun charme, elegantie en unieke aanwezigheid zullen uw gasten in vervoering brengen.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Mobiele actOntvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Club Entertainment, Kinder Entertainment, Thema Zee, Thema Dieren, Thema Nautisch

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-6146-538
2 Spelers  – Code: STE-6148-538

Minimale Hoogte:
3,5 meter

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Onderwerp

Dieren, Nautisch

Kleur

Blauw

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.