Zonnebloemen op Stelten

Doe een aanvraag

🌻 Geniet van hoogte en schoonheid met de stralende Zonnebloemen op Stelten, brengen de lente tot leven op elk evenement. 🌷 Perfect voor diverse settings en thema-evenementen.

Code: STE-5325-538

Beschrijving

Vrolijke Zonnebloemen op Stelten: breng de Lente tot leven

Beeld u eens in: hoog boven het publiek, stralend en indrukwekkend, staan de Zonnebloemen op Stelten te schitteren. Terwijl het voorjaar zijn intrede doet, brengen deze elegante bloemen de pracht van de lente recht naar u toe.

🌻 Wen spektakel van hoogte en schoonheid:
Deze Zonnebloemen op Stelten stelen moeiteloos de show. Met hun majestueuze verschijning trekken ze alle ogen naar zich toe, een ware blikvanger die de aandacht trekt van jong en oud.

De magie van de Lente in levende lijve:
Terwijl de dagen langer worden en de natuur ontwaakt, brengen deze Zonnebloemen op Stelten de essentie van de lente naar uw evenement. De levendige kleuren en gracieuze bewegingen van de Zonnebloemen op Stelten vangen de vreugde en vernieuwing van het seizoen perfect.

Een sfeervolle beleving in diverse settings
Of het nu in een sfeervol winkelcentrum, bij een feestelijke ontvangst of op een bruisend festival is, de Zonnebloemen op Stelten voegen een vleugje natuurlijke pracht toe aan elke omgeving. Ze nemen uw publiek mee op een betoverende reis door de lente.

Passend bij Thematische Evenementen:
Perfect voor Moederdag vieringen, thema’s rondom natuur, bloemen en de lente. Deze steltenlopers worden een integraal onderdeel van de sfeer die u wilt creëren.

Breng de Lente totlLeven: Zonnebloemen Steltenlopers
Of het nu gaat om ontvangst entertainment, winkelcentrumactiviteiten, festivalvermaak of specifieke thema-events, deze steltenlopers voegen een unieke dimensie toe. Boek nu en geniet van een lentebeleving die blijft hangen!

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Mobiele act, Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Netwerk MeetingMobiel EntertainmentClub Entertainment, Moederdag Entertainment, Thema Natuur, Thema Bloemen, Thema Lente

Speeltijd:
3x 30 minuten (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-5320-538
2 Spelers  – Code: STE-5325-538

Minimale Hoogte:
3,5 ,meter

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Kleur

Groen, Rood

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Onderwerp

Natuur

Jaargetijden

Lente

Feestdagen

Moederdag

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.