Tulpen Steltenlopers

Doe een aanvraag

🌷 Laat uw evenement stralen met reusachtige Tulpen Steltenlopers. Perfect voor elk feestelijk moment en thema, van voorjaarsfestivals tot Moederdagvieringen!

Code: STE-5006-538

Beschrijving

Pracht en praal: reusachtige Tulpen Steltenlopers voor uw speciale gelegenheid

Stelt u zich voor: indrukwekkende, reusachtige Tulpen Steltenlopers die hoog boven de menigte uitsteken en de aandacht trekken als nooit tevoren. Deze unieke figuren voegen een vleugje magie toe aan elke gelegenheid, of het nu gaat om een grandioze opening, een voorjaarsevenement, een themafeest, Moederdag, een levendig winkelcentrum of een sfeervol tuinfeest.

🌷 Een bloemenzee
Deze enorme Tulpen Steltenlopers zijn niet te missen. Ze staan hoog op hun stelten en creëren een visueel spektakel dat zowel betoverend als betekenisvol is.

De natuurlijke schoonheid van het seizoen
Ideaal voor thema’s zoals natuur, bloemen en groen, brengen deze Tulpen Steltenlopers de pracht van het voorjaar rechtstreeks naar uw evenement. Ze vangen de essentie van de natuur op een buitengewone manier.

Een aanvulling op uw evenement
Of het nu gaat om ontvangst entertainment, winkelcentrum vermaak, thematische feesten, Moederdagviering, promotionele activiteiten op beurzen, Vaderdagverrassingen, festivalplezier of het creëren van een bloemenrijk tuinfeest, deze Tulpen op Stelten voegen een bijzondere flair toe aan elke gelegenheid.

Schoonheid in verscheidenheid:
Of uw evenement nu in het teken staat van bloemen, groen, de natuur of een specifieke gelegenheid, deze steltenlopers passen perfect in uw thema en voegen een vleugje levendige kleur en creativiteit toe.

Breng de Magie van Bloemen tot leven: Tulpen op Stelten
Of u nu een winkelcentrumactiviteit plant, een hartelijke ontvangst wilt verzorgen, een seizoensgebonden festival organiseert of een specifiek thema-evenement op de planning heeft, deze Tulpen op Stelten maken het verschil. Boek nu en verrijk uw evenement met een buitengewone bloemenbeleving!

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Mobiele act, Winkelcentrum Entertainment, Ontvangst Entertainment, Moederdag Entertainment, Beurs & Promotie Act, Vaderdag Entertainment, Festival Act, Thema Natuur, Thema Bloemen, Thema Groen

Speeltijd:
3x 30 minuten (binnen 4 uur)

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-5005-538
2 Spelers  – Code: STE-5006-538

Minimale Hoogte:
3,5 ,meter

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Kleur

Groen, Rood

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Onderwerp

Natuur

Feestdagen

Moederdag, Vaderdag

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Prima Entertainment