Luchtacrobatiek

Filters

Luchtacrobatiek inhuren/ boeken

Laat je publiek versteld staan met adembenemende luchtacrobatiek die de zwaartekracht tart en een magische sfeer creëert op jouw evenement! Bij PRIMA Entertainment brengen we een selectie van getalenteerde luchtacrobaten samen die met hun indrukwekkende kunsten de lucht in een podium veranderen. Of het nu gaat om een theaterproductie, bedrijfsevenement, gala of festival, onze professionele luchtacrobaten brengen een ongeëvenaarde dosis spektakel en verwondering.

Onze luchtacrobaten beheersen een verscheidenheid aan spectaculaire disciplines, waaronder aerial silks, aerial hoop, trapeze en meer. Ze betoveren het publiek met hun elegantie, kracht en verbluffende choreografieën. Hangend aan doeken, zwevend in een hoepel of zwierend aan een trapeze, creëren ze een betoverende ambiance die de toeschouwers in vervoering brengt.

Aerial silks, ook bekend als doekacrobatiek, zijn een lust voor het oog. Onze acrobaten klimmen, draaien en laten zich vallen met behulp van zijden doeken, wat resulteert in een visueel adembenemende performance die het publiek op het puntje van hun stoel houdt.

Met de aerial hoop brengen onze artiesten een geheel nieuwe dimensie aan hun optreden. Hangend aan een elegante ring voeren ze krachtige en gracieuze bewegingen uit, waardoor het lijkt alsof ze zweven door de lucht.

De trapeze is een klassieker in de wereld van de luchtacrobatiek. Onze acrobaten laten zien wat ze in huis hebben met indrukwekkende sprongen, salto’s en krachtige houdingen hoog boven de grond.

Bij PRIMA Entertainment staan veiligheid, professionaliteit en innovatie centraal. Onze luchtacrobaten zijn ervaren professionals die hun vak tot in de perfectie beheersen.

× Stel je vraag via Whatsapp