Tissue Act Luchtacrobatiek

Doe een aanvraag

Magische Tissue Act: levende doeken en krachtige prestaties! Bewonder de sierlijke poses en aanpasbare kleuren, terwijl de muziek de betovering versterkt. Een unieke ervaring voor elk evenement!

Code: LUC-5128-001

Beschrijving

Magische Tissue Act: doeken en lichamelijke kracht 🎪

Beleef de magie van de Tissue Act, waar tien meter lange doeken tot leven komen in prachtige en sierlijke posities die elke seconde veranderen. Sta versteld van de indrukwekkende lichamelijke en fysieke kracht van de artiest, terwijl het kleurrijke doek het geheel compleet maakt. Pas de kleuren van de doeken en kostuums aan voor uw evenement en geniet van de flexibiliteit om de muziek te veranderen naar een modern en snel nummer.

Levende doeken
De Tissue Act brengt tien meter lange doeken tot leven in een betoverende dans. Bewonder de sierlijke posities die elke seconde veranderen, en laat u verbazen door de harmonie van kleurrijke doeken die de lucht doorklieven.

Krachtige prestaties
Sta versteld van de ongeëvenaarde lichamelijke en fysieke kracht van de artiest, die moeiteloos de doeken beheerst en indrukwekkende poses aanneemt. Een adembenemende prestatie die de zwaartekracht lijkt te tarten.

Aanpasbare kleuren 
Pas de kleuren van de doeken en kostuums aan om perfect aan te sluiten bij de sfeer van uw evenement. Een aanpasbare pracht die de Tissue Act transformeert tot een unieke en memorabele ervaring voor uw publiek.

Muziek aanpasbaar 
Ervaar de vrijheid om de muziek aan te passen aan uw voorkeur, van moderne deuntjes tot snelle ritmes die de Tissue Act naar nieuwe hoogten tillen. Voeg een extra dimensie toe aan de betoverende performance.

Soort Act:
Lucht acrobatiek

Genre:
Podium Act, Openings-Show, Acrobatiek Acts, Circus Acts, Korte Voorstellingen, Thema Circus, Thema Sport, Openings Entertainment, Circus Act, Acrobatiek Show, Thema Samenwerking

Speeltijd:
Maximaal 7 minuten (1 optreden)

Aantal Spelers:
1 Acrobaat – Code: LUC-5128-001

Variatie:
Deze act is te combineren met een Touw act, Ring act, Net Act, Trapeze Act of Contortie. Er is dan bijv. 1 optreden van Out of the Box + 1 optreden Touw, Ring, Net of Tissue act.  (zie soortgelijke acts)

Werkruimte: 
Minimaal 6 meter hoogte beschikbaar en 2 meter rondom vrij

Benodigdheden:
– Veilig bewezen ophangpunt met minimale draagkracht van 500kg
– Een bestuurbare motortakel met een minimale draagkracht van 500 kg (Bijvoorkeur een metalen balk of een truss deel)

Geluid: 
op eigen repertoire of maatwerk of freestyle op de muziek van het evenement (offerte op aanvraag)

Exclusief:
Rigging en exclusief Licht en Geluid

Voorbereiding Artiest: 
minimaal 2 uur voor aanvang.

Extra informatie

Onderwerp

Circus

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Kleur

Blauw, Geel, Groen, Kleurrijk, Rood, Wit

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.