Out of the Box Acrobatiek

Doe een aanvraag

Betreed een wereld van acrobatiek met Out of The Box Acrobatiek. Een magische onthulling uit een imposante kist onthult indrukwekkende grondacrobatiek. Een betoverende opening voor elke gelegenheid

Code: OPE-2077-001

Beschrijving

Out of The Box Acrobatiek: verbluffende Grond Acrobatiek! 🤸‍♀️🎪

Deze nieuwe act begint met een magische onthulling, waaruit de acrobate uit een imposante kist tevoorschijn komt. Een visueel spektakel ontvouwt zich terwijl ze grondacrobatiek van hoog niveau demonstreert.

Magische opening
De act onthult zich magisch, met de acrobate die uit de grote kist verschijnt. Een visueel feest ontvouwt zich terwijl ze indrukwekkende grondacrobatiek laat zien. Een betoverende mix van kracht, flexibiliteit en elegantie.

Podium act en opvallende Openings-Show 
Out of The Box Acrobatiek is niet alleen een showcase van vaardigheden, maar ook een perfecte openings-show. Het podium verbaasd uw gasten terwijl de acrobate lenigheid en kunst toont, waardoor het publiek wordt meegenomen op een onvergetelijke reis.

Circus en sport thema
Met thema’s als circus en sport is deze act het middelpunt van entertainment met universele aantrekkingskracht. Een naadloze integratie van acrobatiek en kunst, ideaal voor evenementen met een circus, sport of gouden thema.

Mysterieuze verdwijning
Als climax verdwijnt de acrobate opnieuw in de grote kist, gehuld in mysterie. Het publiek wordt achtergelaten met een gevoel van verwondering en bewondering. Een memorabele finale die de act Out of The Box Acrobatiek tot een kunstvorm verheft, die blijft nazinderen.

Laat je publiek versteld staan door deze nieuwe dimensie van grondacrobatiek. Een onvergetelijke ervaring vol kracht, gratie en mysterie!

Soort Act:
Grond Acrobatiek.

Genre:
Podium ActOpenings-ShowAcrobatiek Acts, Circus Acts, Korte Voorstellingen, Thema Circus, Thema Sport, Openings Entertainment, Circus Act, Acrobatiek Show, Thema Samenwerking

Speeltijd:
5 minuten

Aantal Spelers:
1 Acrobaat – Code: OPE-2077-001

Variatie:
als Combinatie act met Luchtacrobatiek:
De act is ook mogelijk als combinatieact met Luchtacrobatie (Code: COM-8722-001): met bijv. Touw actRing act, Net act of Tissue act.
Er is dan 1 optreden van Bubble “Contortie” + 1 optreden Touw, Ring, Net of Tissue act. (Offerte op aanvraag).

Werkruimte: 
Podium: minimaal 4,5 m2 vloer en 3 meter hoogte beschikbaar.

Geluid: 
Cd of op de muziek van het evenement (offerte op aanvraag)

Voorbereiding Artiest: 
minimaal 2 uur voor aanvang.

Extra informatie

Onderwerp

Circus

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Kleur

Brons, Goud, Zwart

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.