Bubble Contortion Acrobatiek

Doe een aanvraag

Ervaar de schoonheid en kracht van Bubble Contortion Acrobatiek. Een indrukwekkend schouwspel van flexibiliteit en balans, perfect voor podiumacts en openingsshows.

Code: POD-6620-001

Beschrijving

🤸‍♀️Bubble Contortion Acrobatiek: schoonheid en kracht 

Ontdek de magie van de Bubble Contortion Acrobatiek, waarin een acrobate in een doorzichtige bal het publiek uitdaagt met een prachtig schouwspel van flexibiliteit, balans en kracht. Laat u betoveren door haar verhaal en verwonder u over de moeiteloos aangenomen posities.

Bubble Contortion Acrobatiek
In de doorzichtige bal daagt de acrobate het publiek uit met een indrukwekkende combinatie van flexibiliteit, balans en pure kracht. Elk moment is een visueel spektakel.

Kunst van flexibiliteit 
Verbaas je over de moeiteloos aangenomen posities van de acrobate. Haar kunst van flexibiliteit wordt tentoongesteld in een betoverend schouwspel waarin elke beweging een uitdrukking is van haar ongeëvenaarde vaardigheden.

Podium Act en Openings-Show
De Bubble Contortion Acrobatiek is niet alleen een podium act, maar ook een bijzonder begin van uw evenement. Laat het publiek versteld staan terwijl de acrobate zich in de doorzichtige bal beweegt, een visueel spektakel dat de toon zet voor een onvergetelijke dag.

Thema circus en wit
Met thema’s als circus en wit is deze act perfect voor speciale gelegenheden, waaronder kerst en winter evenementen. Voeg een vleugje betovering toe aan uw thema met de Bubble Contortion Acrobatiek als stralend middelpunt.

Soort Act:
Grond Acrobatiek.

Genre:
Podium ActOpenings-ShowAcrobatiek Acts, Circus Acts, Korte Voorstellingen, Thema Circus, Thema Sport, Openings Entertainment, Circus Act, Acrobatiek Show, Thema Samenwerking

Speeltijd:
Podium act 4 minuten

Aantal Spelers:
1 Acrobate (+ begeleider) – Code: POD-6620-001

Variatie:
als Combinatie act met Luchtacrobatiek:
De act is ook mogelijk als combinatieact met Luchtacrobatie (Code: COM-8722-001): met bijv. Touw act, Ring act, Net act of Tissue act.
Er is dan 1 optreden van Bubble “Contortie” + 1 optreden Touw, Ring, Net of Tissue act. (Offerte op aanvraag).

Werkruimte: 
Podium: minimaal 4 x 3 meter vloer en 3 meter hoogte beschikbaar. Vlakke, stabiele, schone ondergrond. De diameter van de bal is 2 meter. De act komt het mooist uit met een rookmachine

Bijzonderheden:
De act met de doorzichtige bal kan ook uitgevoerd worden als loopact tussen het publiek door.

Geluid: 
Cd of op de muziek van het evenement (offerte op aanvraag)

Voorbereiding Artiest: 
minimaal 2 uur voor aanvang.

Extra informatie

Onderwerp

Circus, Winter Wonderland

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Feestdagen

Kerst, Nieuwjaar, Oud & Nieuw

Kleur

Wit

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.