Lucht Acrobate met Touw

Doe een aanvraag

Verlies jezelf in betoverende luchtacrobatiek met touw, waar de acrobate een sublieme dans uitvoert tussen hemel en koord. Een sensatie voor openings-shows, circus-thema’s en vieringen van samenwerking!

Code: LUC-9170-001

Beschrijving

Lucht Acrobate met Touw: een betoverende dans tussen hemel en koord 🤸‍♀️🎪

Verlies jezelf in de betoverende kunst van luchtacrobatiek met touw, waar de acrobate een sublieme dans uitvoert tussen hemel en koord. Ontdek het dynamische samenspel tussen zwaartekracht en lichaam, een act die schittert in openings-shows, circus-thema’s en vieringen van samenwerking.

Zwaartekracht 
Ervaar het dynamische samenspel tussen aardse zwaartekracht en het menselijk lichaam. Deze harmonie geeft de bewegingen leven, een fascinerend schouwspel waarin de acrobate de uitdaging van luchtacrobatiek aangaat met ongekende gratie.

Spectaculaire Openings-Show
Deze betoverende luchtacrobatiek is niet alleen adembenemend, maar ook een sensationele toevoeging aan de een opening of onthulling. Laat het publiek versteld staan terwijl de Lucht Acrobate met Touw op magische wijze de lucht doorklieft, een act die de toon zet voor een onvergetelijk evenement.

Circus en samenwerking thema
Met thema’s als circus en samenwerking staat deze act centraal in entertainment met universele aantrekkingskracht. Een luchtacrobatiek show die niet alleen de hoogten van kunst bereikt, maar ook een samenwerking en harmonie tussen lichaam en touw.

Soort Act:
Lucht acrobatiek

Genre:
Openings-ShowAcrobatiek Acts, Circus Acts, Korte Voorstellingen, Thema Circus, Thema Sport, Openings Entertainment, Circus Act, Acrobatiek Show, Thema Samenwerking

Speeltijd:
variërend vanaf 8 minuten (1 optreden)

Aantal Spelers:
1 Acrobaat – Code: LUC-9170-001
2 Acrobaten – Code: LUC-9171-001

Variatie:
Deze act is te combineren met een Tissue actRing act, Net Act, Trapeze Act of Contortie. Er is dan bijv. 1 optreden van Out of the Box + 1 optreden Touw, Ring, Net of Tissue act.  (zie soortgelijke acts)

Werkruimte: 
Minimaal 6 meter hoogte beschikbaar en 2 meter rondom vrij

Benodigdheden:
– Veilig bewezen ophangpunt met minimale draagkracht van 500kg
– Een bestuurbare motortakel met een minimale draagkracht van 500 kg (Bijvoorkeur een metalen balk of een truss deel)

Geluid: 
op eigen repertoire of maatwerk of freestyle op de muziek van het evenement (offerte op aanvraag)

Exclusief:
Rigging en exclusief Licht en Geluid

Voorbereiding Artiest: 
minimaal 2 uur voor aanvang.

Extra informatie

Onderwerp

Circus

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.