Ring Act Luchtacrobatiek

Doe een aanvraag

Dans tussen lucht en staal met de Bijzondere Ring Act! Ontdek het betoverende samenspel van zwaartekracht en lichaam, perfect voor openings-shows en circus-thema’s. Laat uw publiek versteld staan met deze unieke luchtacrobatiekshow!

Code: LUC-9121-001

Beschrijving

Bijzondere Ring Act: dans tussen lucht en staal  🎪

Beleef de magie van de Ring Act, waar de lucht en stalen ring samenkomen in sublieme vormen van schoonheid en verbazing. Ontdek het dynamische samenspel tussen aardse zwaartekracht en lichaam, een act die schittert in openings-shows, circus-thema’s en vieringen van samenwerking.

Hemelse dans
De Ring Act betovert met een samenspel van lucht en stalen ring, waarin sublieme vormen van schoonheid tot leven komen. Laat u meevoeren in een dans waarin elke beweging een verhaal vertelt.

Zwaartekracht en lichaam als kunst 
Ontdek het dynamische samenspel tussen aardse zwaartekracht en het menselijk lichaam. Deze act onthult een harmonieus schouwspel waarin de artiest de uitdaging van de ring aangaat met ongekende gratie, kracht en elegantie.

Spectaculaire Openings-Show
Deze betoverende Ring Act is een sensationele toevoeging aan openings-shows. Laat het publiek versteld staan terwijl de artiest de lucht doorklieft en de stalen ring op meesterlijke wijze bedwingt.

Circus en samenwerking thema
Met thema’s als circus en samenwerking staat deze act centraal in entertainment met universele aantrekkingskracht. Een Ring Act die niet alleen de hoogten van kunst bereikt, maar ook een viering is van samenwerking en harmonie tussen lucht en staal.

Laat uw publiek betoveren door deze unieke vorm van luchtacrobatiek met de Ring Act. Een onvergetelijke luchtacrobatiekshow die uw evenement naar nieuwe hoogten tilt!

Soort Act:
Lucht acrobatiek

Genre:
Podium ActOpenings-ShowAcrobatiek Acts, Circus Acts, Korte Voorstellingen, Thema Circus, Thema Sport, Openings Entertainment, Circus Act, Acrobatiek Show, Thema Samenwerking

Speeltijd:
Variërend vanaf 8 minuten (1 optreden)

Aantal Spelers:
1 Acrobaat – Code: LUC-9121-001

Variatie:
Deze act is te combineren met een Touw act, Tissue act, Net Act, Trapeze Act of Contortie. Er is dan bijv. 1 optreden van Out of the Box + 1 optreden Touw, Ring, Net of Tissue act.  (zie soortgelijke acts)

Werkruimte: 
Minimaal 6 meter hoogte beschikbaar en 2 meter rondom vrij

Benodigdheden:
– Veilig bewezen ophangpunt met minimale draagkracht van 500kg
– Een bestuurbare motortakel met een minimale draagkracht van 500 kg (Bijvoorkeur een metalen balk of een truss deel)

Geluid: 
op eigen repertoire of maatwerk of freestyle op de muziek van het evenement (offerte op aanvraag)

Exclusief:
Rigging en exclusief Licht en Geluid

Voorbereiding Artiest: 
minimaal 2 uur voor aanvang.

Extra informatie

Onderwerp

Circus

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Kleur

Blauw, Geel, Groen, Kleurrijk, Rood, Wit

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.