Trapeze Act Luchtacrobatiek

Doe een aanvraag

Ervaar de magie van de Trapeze Act, waar luchtacrobatie en aardse zwaartekracht samenkomen in een betoverend schouwspel. Ideaal voor openings-shows, circus-thema’s en evenementen die samenwerking vieren

Code: LUC-9174-001

Beschrijving

Prachtige Trapeze Act: Luchtacrobatiek in dynamisch samenspel 🎪

Beleef de magie van de Trapeze Act, waar een luchtacrobate een prachtige voorstelling geeft in een dynamisch samenspel met aardse zwaartekracht en lichaam. Ontdek deze betoverende act, ideaal voor openings-shows, circus-thema’s en evenementen die samenwerking vieren.

Hemelse kunst
De Trapeze Act betovert met een luchtacrobate die in een dynamisch samenspel met aardse zwaartekracht en haar lichaam, de bewegingen tot leven brengt. Een hemelse kunst die elke beweging transformeert tot een visueel spektakel.

Dynamisch samenspel
Het dynamische samenspel tussen zwaartekracht en lichaam onthult een harmonieuze choreografie van kracht, elegantie en beweging. De luchtacrobate beheerst de trapeze met indrukwekkende vaardigheid en creëert een betoverend schouwspel.

Spectaculaire Openings-Show
Deze betoverende Trapeze Act is niet alleen een visueel hoogtepunt, maar ook perfect voor spectaculaire openings-shows. Laat het publiek verbazen door de kunst van luchtacrobatiek terwijl de acrobate met gratie door de lucht zweeft.

Circus en samenwerking thema
Met thema’s als circus en samenwerking staat deze act centraal in entertainment met universele aantrekkingskracht. De Trapeze Act is niet alleen een viering van luchtacrobatiek, maar ook van samenwerking en harmonie tussen lucht en artiest.

Laat uw publiek betoveren door de Trapeze Act en boek deze unieke luchtacrobatiekshow. Creëer een magisch moment vol kracht, schoonheid en elegantie voor uw evenement. Een onvergetelijke ervaring die uw gasten naar nieuwe hoogten tilt!

Soort Act:
Lucht acrobatiek

Genre:
Podium ActOpenings-ShowAcrobatiek Acts, Circus Acts, Korte Voorstellingen, Thema Circus, Thema Sport, Openings Entertainment, Circus Act, Acrobatiek Show, Thema Samenwerking

Speeltijd:
Variërend vanaf 8 minuten (1 optreden)

Aantal Spelers:
1 Acrobaat – Code: LUC-9174-001:

Variatie:
Deze act is te combineren met een Touw actRing act, Net Act, Tissue Act of Contortie. Er is dan bijv. 1 optreden van Out of the Box + 1 optreden Touw, Ring, Net of Tissue act.  (zie soortgelijke acts)

Werkruimte: 
Minimaal 6 meter hoogte beschikbaar en 2 meter rondom vrij

Benodigdheden:
– Veilig bewezen ophangpunt met minimale draagkracht van 500kg
– Een bestuurbare motortakel met een minimale draagkracht van 500 kg (Bijvoorkeur een metalen balk of een truss deel)

Geluid: 
op eigen repertoire of maatwerk of freestyle op de muziek van het evenement (offerte op aanvraag)

Exclusief:
Rigging en exclusief Licht en Geluid

Voorbereiding Artiest: 
minimaal 2 uur voor aanvang.

Extra informatie

Onderwerp

Circus

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.