Andere Pauwen Steltenlopers

Doe een aanvraag

Maak uw evenement onvergetelijk met de betoverende Pauwen Steltenlopers! Hun elegantie en kleurrijke verenpracht zorgen voor een visueel spektakel dat gasten van alle leeftijden zal betoveren. 🦚

Code: STE-5630-538

Beschrijving

Betoverende Pauwen Steltenlopers: een hoogtepunt voor uw evenement!

Stel u voor: majestueuze pauwen op stelten die hoog boven het publiek uittorenen en nieuwsgierig hun omgeving verkennen. Met hun prachtige vleugels wapperen ze elegant rond… Dit zijn de adembenemende Pauwen op Stelten, een ware aanwinst voor elk evenement!

Elegantie en schoonheid
De Pauwen Steltenlopers: creëren een visueel spektakel. Hun imposante kopjes steken hoog boven het publiek uit, terwijl hun schitterende verenpracht en gracieuze bewegingen de schoonheid van deze majestueuze vogels tot leven brengen. Deze act is meer dan alleen entertainment; het is een symfonie van elegantie en schoonheid.

Verrijk uw evenement met kleur
De kleurrijke veren van de Pauwen Steltenlopers: voegen een levendig palet toe aan uw evenement. De combinatie van levendige blauwtinten en andere kleuren zorgt voor een betoverende ambiance die de gasten in verrukking brengt. Hun aanwezigheid geeft uw evenement een unieke uitstraling en creëert een sfeer vol pracht en praal.

Geschikt voor diverse gelegenheden en publiek
Of het nu gaat om ontvangstentertainment in winkelcentra, het toevoegen van een magische touch aan festivals of het verrijken van uw thema-evenement, de Pauwen Steltenlopers: passen zich moeiteloos aan. Ze trekken de aandacht van jong en oud en creëren een betoverende sfeer die past bij verschillende settings.

Boek de Pauwen op Stelten en voeg magie toe aan uw evenement!
Als u op zoek bent naar een manier om uw evenement te verheffen tot een nieuwe hoogte van schoonheid en betovering, dan zijn de Pauwen Steltenlopers: de perfecte keuze. Voeg een vleugje natuurlijke pracht toe aan uw evenement en laat uw gasten genieten van een visueel spektakel vol kleur en gratie. Boek nu de Pauwen op Stelten en laat uw evenement schitteren als nooit tevoren!

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Mobiele actOntvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Club Entertainment, Kinder Entertainment, Thema Dieren, Thema Blauw

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-5629-538
2 Spelers  – Code: STE-5630-538

Minimale Hoogte:
3,5 ,meter

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Kleur

Blauw

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Onderwerp

Dieren

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.