Dienstmeisje Levend Standbeeld

Doe een aanvraag

Code: STA-2406-560

Beschrijving

Levend Standbeeld Dienstmeisje: stofvrij op elk evenement! 

Ontdek het unieke Levend Standbeeld Dienstmeisje, een combinatie van ontvangst entertainment, mobiele act, en festival act. Dit interactieve dienstmeisje zorgt niet alleen voor een brandschone omgeving maar betrekt ook het publiek bij haar stofvrije missie.

Interactief en ongewoon 
Het Levend Standbeeld gaat verder dan stilstaan en decoratief zijn. Met een missie om alles brandschoon te houden, maakt ze elk hoekje stofvrij. Het publiek wordt betrokken bij haar acties, en wie niet netjes is afgestoft, mag misschien niet verder. Een ludiek element dat voor een glimlach en een net publiek zorgt.

Voor elke gelegenheid 
Dit dienstmeisje past zich aan elke setting aan, van festivals en bedrijfsjubilea tot braderieën en promotie-evenementen. De combinatie van elegantie, interactie, en stofvrijheid maakt het een onvergetelijke toevoeging aan diverse evenementen.

Op zoek naar een unieke animatieact?
Het Levend Standbeeld Dienstmeisje is een unieke keuze. Of het nu voor een braderie, jubileum, of winkelcentrum entertainment is, dit dienstmeisje biedt een onvergetelijke ervaring.

Soort Act:
Levend Standbeeld

Genre:
Ontvangst Entertainment, Animatie Act, Mobiele Act, Beurs & PromotieEntertainment, Festival Act, Braderie, Jubileum, Winkelcentrum Entertainment

Speeltijd:
3x 40 minuten (binnen 4 uur).
Pauze: 20-30 minuten tussen de sets

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: STA-2406-560

Voorbereiding Spelers:
90 minuten voor aanvang optreden

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Kleur

Blauw, Zilver

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.