Dixieland Orkest met Bolhoed – M41

Doe een aanvraag

Dixieland Orkest met Bolhoed biedt een stijlvolle muzikale ervaring met tijdloze charme en verfijnde klanken, perfect voor evenementen die een nostalgische flair uitstralen.

Code: AKO-3450-888 M41

Beschrijving

Dixieland Orkest met Bolhoed: swingen met stijl

Het Dixieland orkest met bolhoed brengt u een muzikale ervaring doordrenkt met de klassieke charme van de dixieland, gekruid met een vleugje elegantie. Gehuld in tijdloze bolhoeden, nemen zij u mee op een muzikaal avontuur vol klasse en verfijning. Geschikt voor evenementen waar een vleugje nostalgische flair gewenst is.

Stijlvol feest met het Dixieland Orkest
Dit orkest creëert een betoverende sfeer van tijdloze elegantie met hun dixielandklanken. Als ware ambassadeurs van stijl laten zij de klanken van een vervlogen tijdperk weerklinken. Met traditionele instrumenten en een verfijnde uitstraling, zetten zij een onvergetelijke, stijlvolle muzikale show neer.

Voor diverse charmante gelegenheden
Of het nu een vintage evenement betreft, een charmevol feest of een ander festijn waar klassieke allure gewenst is, het Dixieland orkest met bolhoed voegt een unieke en sfeervolle dimensie toe. Met hun meeslepende klanken en tijdloze elegantie weten zij het publiek te betoveren. Een gegarandeerd feest vol charme.

Boek het Dixieland Orkest met Bolhoed
Wilt u een muzikaal avontuur vol stijl aan uw evenement toevoegen? Boek dan het Dixieland orkest met bolhoed en laat u meevoeren op de golven van hun klassieke muziek. Met hun tijdloze bolhoeden en elegante klanken zorgen zij voor een onvergetelijke, sfeervolle ervaring.

Soort Act: 
Muzikale Act

Genre:
Mobiel EntertainmentOntvangst EntertainmentWinkelcentrum EntertainmentFestival ActParade ActPodium Act, Thema Entertainment, Dixieland Duo, Dixieland Trio, Dixieland Kwartet, Dixieland Orkest, Thema Rood.

Kleding Code: 
M41= Orkest met Bolhoed

Speeltijd:
4x 40 min. (binnen 4 uur aanwezigheid)

Aantal Spelers:
1 Speler   –  Code: AKO-3447-888
2 Spelers –  Code: AKO-3448-888
3 Spelers –  Code: AKO-3449-888
4 Spelers –  Code: AKO-3450-888
6 Spelers –  Code: AKO-3446-888

Solo of Duo:
Bij 1 en 2 spelers wordt gebruikt gemaakt van begeleiding uit mobiele of draagbare geluidsinstallatie.

Podiumorkest
Bij 4 en 6 Spelers is de act ook als podiumact mogelijk.

Uw Eigen Huis Orkest:
Een dixielandorkest in de huisstijl van uw bedrijf is een goede eyecatcher voor uw bedrijfsopening, marketing event, open huis, bedrijfspromotie etc. Deze heren hebben een grote ervaring op het gebied van bedrijfsopeningen. Het orkest kan aangepast worden in de kleuren van uw huisstijl en op de sousafoon komt een hoes met uw logo of reclameboodschap. 

Bedrukte Sousafoon Hoes:
Bedrukte sousafoon hoes (op maat voor u gemaakt met uw teks, logo of reclameboodschap) tegen meerprijs op aanvraag mogelijk.

Jazzband:
De act is ook met 6 spelers te boeken als Podium Jazzband

Aankomsttijd spelers:
1 uur voor aanvang op locatie

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers, 5 spelers, 6 spelers

Muziekinstrumenten

Gitaar, Saxofoon, Trompet

Muziekstijlen

Amsterdams, Engelstalige Liedjes, Hollands, Instrumentaal

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Kleur

Rood

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…