Dromenvangers Steltenlopers

Doe een aanvraag

Indiaanse Dromenvangers Steltenlopers te paard voegen een uniek element toe aan festivals en themafeesten. Betreed een wereld van authenticiteit en cultuur, waar dromen worden gevangen en harten worden geraakt. Kies voor een memorabele ervaring met de Indiaanse Steltenlopers!

Code: STE-3264-538

Beschrijving

Indiaanse Dromenvangers Steltenlopers op paarden

Ervaar betovering terwijl deze Indiaanse Dromenvangers Steltenlopers te paard de dromen van uw gasten vangen. Deze intrigerende act voegt een vleugje magie toe aan uw evenement en is bijzonder geschikt voor diverse gelegenheden, zoals (straat)festivals en themafeesten met een Cowboys en Indianen, Amerikaanse, Country en Western sfeer. Laat uw gasten deelnemen aan een reis door de Indiaanse cultuur, terwijl ze genieten van het betoverende schouwspel van steltenlopers te paard. Kies voor authenticiteit, kies voor betovering – kies voor de Indiaanse Steltenlopers!

Indiaanse Dromenvangers Steltenlopers: vang de dromen
Betreed een wereld van verwondering wanneer deze Indiaanse steltenlopers te paard ten tonele verschijnen. Ze laten een eeuwenoude cultuur zien en nemen uw gasten mee op een reis vol mysterie en betovering. Hun indrukwekkende verschijning en authentieke uitvoering zorgen voor een onvergetelijke ervaring die dromen vangt en harten raakt. Laat de dromen van uw gasten vangen door deze majestueuze steltenlopers! 🌟

🌟Een beleving
Deze act biedt ontvangst entertainment van de hoogste orde. De Indiaanse Dromenvangers Steltenlopers op majestueuze paarden creëren een visueel schouwspel. Hun levendige kostuums en gracieuze bewegingen weerspiegelen de Indiaanse tradities en zorgen voor een betoverende beleving die uw gasten nog lang zal bijblijven. Betreed de wereld van betovering met de Indiaanse steltenlopers!

Veelzijdig in entertainment
Met een veelzijdigheid aan genres zoals Ontvangst Entertainment, Winkelcentrum Entertainment, Festival Entertainment en Mobiele Act, passen deze Indiaanse steltenlopers perfect in uiteenlopende scenario’s. Hun aanwezigheid voegt een vleugje authenticiteit en culturele rijkdom toe aan elk evenement, en maakt ze tot een geweldige toevoeging aan themafeesten met een Dieren of Cowboys en Indianen thema. Voeg een unieke flair toe aan uw evenement met de Indiaanse steltenlopers!

Een unieke toevoeging
Als u op zoek bent naar een unieke en memorabele toevoeging aan uw evenement, dan zijn de Indiaanse Dromenvangers Steltenlopers de ideale keuze. Laat uw gasten deelnemen aan een reis door de Indiaanse cultuur, terwijl ze genieten van het betoverende schouwspel van steltenlopers te paard. Kies voor authenticiteit, kies voor betovering – kies voor de Indiaanse Steltenlopers! Voeg een vleugje cultuur en betovering toe aan uw evenement met de Indiaanse steltenlopers!

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Mobiele actOntvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Club Entertainment, Kinder Entertainment, Thema Dieren, Thema Cowboys en Indianen

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-3263-538
2 Spelers  – Code: STE-3264-538

Minimale Hoogte:
3,5 meter

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 500 – 1.000

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Onderwerp

Cowboys en Indianen, Dieren

Landen

Amerika

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…