Barokke Ruiters Steltenlopers

Doe een aanvraag

Creëer magie op uw evenement met de betoverende Barokke Ruiters Steltenlopers! Geschikt voor diverse gelegenheden en settings, brengen ze een tijdloze sprookjessfeer met zich mee. Boek nu voor een onvergetelijke ervaring vol elegantie en verwondering! 🎠

Code: STE-3215-538

Beschrijving

Koninklijke Barokke Ruiters Steltenlopers: creëer magie op uw evenement!

Stap binnen in een wereld van elegantie en verwondering met de adembenemende Barokke Ruiters op Stelten. Deze prachtige viervoeters met hun ruiters zijn niet zomaar een act, maar een bijzondere verschijning die een magische sprookjessfeer op uw evenement zal brengen.

Een tijdloze betovering
De Barokke Ruiters Steltenlopers nemen u mee terug in de tijd, naar een periode van vorstelijke pracht en praal. Hun majestueuze aanwezigheid op stelten creëert een betoverende ambiance die doet denken aan de weelderige hoven van vervlogen tijden. De combinatie van prachtige kostuums en elegante steltenlopen maakt deze act tot een visueel spektakel.

Een fascinerende ervaring
Deze act gaat verder dan entertainment; het biedt een unieke ervaring voor uw publiek. Kinderen en volwassenen zullen gefascineerd zijn door de gracieuze bewegingen van de Barokke Ruiters Steltenlopers en hun viervoetige metgezellen. De magische sfeer die ze creëren, zal lang nadat het evenement voorbij is, in de herinneringen van uw gasten blijven hangen.

Geschikt voor diverse gelegenheden en settings
Of het nu gaat om ontvangst in winkelcentra, betovering op festivals of een vorstelijk tintje aan uw evenement, de Barokke Ruiters Steltenlopers passen zich moeiteloos aan verschillende gelegenheden en settings aan. Hun aanwezigheid voegt een ongeëvenaarde charme toe, waarbij de klassieke en betoverende elementen samenkomen.

Een sprookjesachtige beleving voor jong en oud 🎠
Deze act brengt niet alleen de geschiedenis tot leven, maar ook de dromen van uw publiek. Jong en oud worden meegenomen op een reis naar een wereld van wonderen en magie. De ruiters op stelten laten de harten van de toeschouwers sneller kloppen terwijl ze een tijdloze sprookjesachtige beleving ervaren.

Boek de Barokke Ruiters op Stelten en ervaar de magie
Als u op zoek bent naar een manier om uw evenement te verheffen tot een niveau van betovering en elegantie, dan zijn de Barokke Ruiters Steltenlopers de perfecte keuze. Creëer een onvergetelijke indruk en laat uw gasten onderdompelen in de magische wereld van de barok. Boek nu de Barokke Ruiters op Stelten en geef uw evenement een koninklijke en tijdloze flair!

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Ontvangst EntertainmentWinkelcentrum EntertainmentFestival EntertainmentMobiele ActBruiloft Entertainment,  Kinder Entertainment, Thema Dieren, Thema Baroque

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-3214-538
2 Spelers  – Code: STE-3215-538

Minimale Hoogte:
3,5 meter

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Onderwerp

Dieren

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…