Kerst Koets

Doe een aanvraag

Beleef betoverende momenten in de ‘Kerst Koets’, een sprookjesachtige reis door de idyllische plekjes, omgeven door de warme kerstsfeer. Voeg een vleugje magie toe aan je evenement met optionele kerstelfjes en creëer een onvergetelijke ervaring voor je gasten, het hele jaar door! ✨

Code: KER-6147-962

Beschrijving

Beleef magische momenten in de Kerst Koets 

Stel je eens voor dat je wordt meegenomen op een langzame, betoverende reis in de ‘Kerst Koets’. De koetsier, gekleed in sfeervolle kerstkleding, neemt je mee naar de meest idyllische plekjes, terwijl je je in een heuse kerstsprookje waant. De ‘Kerst Koets’ is geen gewone attractie; het is een betoverende ervaring die je meeneemt naar de magische wereld van Kerstmis, ongeacht het seizoen.

Ruimte voor creativiteit
Bij de ‘Kerst Koets’ moedigen we creativiteit aan. Heb je een eigen, uniek idee voor deze betoverende ervaring? Wij staan open voor jouw suggesties en zullen er alles aan doen om je ideeën werkelijkheid te maken. Bovendien bieden we mogelijkheden om reclame op de koets te plaatsen, zodat je jouw boodschap op een unieke en opvallende manier kunt overbrengen.

Betoverende kerstelfjes optioneel
Wil je de magie nog verder vergroten? De ‘Kerst Koets’ kan worden vergezeld door vrolijke kerstelfjes die je gasten begroeten en betrekken bij de feestvreugde. Deze elfjes kunnen worden gekleed in een verscheidenheid aan outfits om perfect bij je thema te passen. Ze voegen een extra dosis kerstsfeer toe aan de ervaring.

Boek nu de ‘Kerst Koets’ en geef je gasten een ervaring die ze nog lang zullen koesteren. Dit is de perfecte manier om magie en sfeer toe te voegen aan elk evenement, ongeacht het thema of de gelegenheid. Maak je klaar voor magische momenten die je nooit zult vergeten!

Soort Act:
 Kerst EntertainmentMobiele act,

Genre:
Ontvangst EntertainmentWinkelcentrum EntertainmentBeurs & Promotie Act, Mobiel EntertainmentKinder Entertainment,, Thema Kerst, Thema Winter, Thema Sprookjes

Speeltijd:
4x 50 min. binnen 4 uur

Bezetting:
♦ 1 Koetsier (als Kerstman)
♦ 1 Koersiershulp
♦ 1 Animator (Kerstelfje of andere act)
♦ 2 paarden

Aantal Spelers:
3 Spelers – Code: KER-6147-962

Rekwisieten:
Koets en kostuums in thema.

Interactie: 
Gasten worden uitgenodigd in de koets, waar ze met lekkernijen (bijvoorbeeld een wafel) verwend worden door een animator of animatrice in thema.

Speelruimte:  
-Mobiel, buiten in alle seizoenen.
-Minimale doorgang van 2,5 m. breed en hoogte minimaal 3 meter.

Bijzonderheden:
Inclusief sfeermuziek in thema.

Voorbereidingstijd:
Twee uren vooraf op locatie.

Extra informatie

Aantal spelers

3 spelers

Prijs categorie

€ 1.500 – 2.000

Onderwerp

Sprookjes, Winter Wonderland

Feestdagen

Kerst

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…