Lakeien Animatie

Doe een aanvraag

Code: MOB-4465-935

Beschrijving

Betover uw evenement met prachtige Lakeien

Of het nu gaat om een grootschalig festival, een koninklijke aangelegenheid of een zakelijk evenement, onze prachtige Lakeien zijn de perfecte toevoeging om een onvergetelijke indruk achter te laten. Deze veelzijdige figuren kunnen worden ingezet voor diverse doeleinden, zoals ontvangstacts, ondersteuning van openingsacts, animatieacts en als blikvanger op beurzen. De mogelijkheden zijn eindeloos, en de act kan moeiteloos worden aangepast aan uw specifieke wensen en het thema van uw evenement.

Animatie act
Onze Lakeien vormen een verfijnde animatieact die een vleugje elegantie en klasse toevoegt aan elke gelegenheid. Hun charmante verschijning en professionele benadering zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor uw gasten.

Verschillende genres
De veelzijdigheid van onze Lakeien maakt hen geschikt voor verschillende genres van entertainment. Of u nu op zoek bent naar ontvangstentertainment, mobiele acts, een opvallende festivalact, een verfijnde animatieact of een koninklijk tintje voor uw evenement, onze Lakeien zijn de perfecte keuze.

Speeltijd als Walkact / Mobiele Act: 3x 40 minuten binnen 4 uur
Onze Lakeien zijn beschikbaar om uw gasten te vermaken en te verwelkomen gedurende drie sets van 40 minuten binnen een tijdsbestek van vier uur. Deze flexibele speeltijd stelt u in staat om de act aan te passen aan het tijdschema van uw evenement en de behoeften van uw gasten.

  1. Betoverende verschijning: Onze Lakeien stralen pracht en praal uit, waardoor ze een visueel spektakel vormen dat indruk zal maken op uw gasten.
  2. Veelzijdigheid in toepassing: Of het nu een grootschalig festival of een koninklijk evenement is, onze Lakeien passen zich moeiteloos aan verschillende genres aan.
  3. Professionele animatie act: Onze Lakeien zijn getraind om met elegantie en professionaliteit op te treden, waardoor ze de perfecte aanvulling zijn op elke gelegenheid.
  4. Flexibele speeltijd: Met drie sets van 40 minuten binnen vier uur bieden onze Lakeien de flexibiliteit die nodig is om aan de behoeften van uw evenement te voldoen.
  5. Aanpasbaar aan uw wensen: Onze act kan volledig worden aangepast aan uw specifieke wensen en het thema van uw evenement, waardoor een unieke en op maat gemaakte ervaring ontstaat.

Soort Act: 
Animatie Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Mobiele Act, Festival Act, Animatie Act, Koninklijk Entertainment,

Speeltijd als Walkact / mobiele act:
3x 40 minuten, binnen 4 uren.

Aantal Spelers:
2 Spelers  – Code: MOB-4465-935

Lakeien met Draagkoetsje:
De act is ook mogelijk als voorstelling met een draagkoetjes (meer info zie hieronder bij gerelateerde acts).

Voorbereidingstijd;
1,5 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Onderwerp

Barok

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Speeltijden

3x 40 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.