Mega Vriendelijke Reus

Doe een aanvraag

Code: STE-3773-656

Beschrijving

Betoverend straattheater met Mega Vriendelijke Reus en Japie ! 

Een magische belevenis wacht op je met Mega Vriendelijke Reus! Deze unieke act neemt je mee op een luchtige reis vol avontuur en verwondering. Ontdek hoe de koning op zoek gaat naar grote helden en durf jij de uitdaging aan om de Ballonnen Tak om te hakken en de reus te verslaan?

Interactieve meeleef theater voorstelling
De spanning stijgt wanneer de vraag wordt gesteld: hoe scherp is een ballonnen bijl? Deze meeleef theater voorstelling betrekt actief het publiek, waardoor elke toeschouwer een essentiële rol speelt in het verhaal. Beleef de spanning, de interactie en de verwondering terwijl het verhaal zich voor je ontvouwt.

Foto-moment met de vijf meter hoge Ballonnen Reus
Na het avontuur is het tijd voor een uniek foto-moment! Sta zij aan zij met de Mega Vriendelijke Reus voor een blijvende herinnering aan deze bijzondere ervaring. Een foto met Japie is niet alleen een plaatje, maar een tastbare herinnering aan een onvergetelijke dag.

Beleef de magie van Mega Vriendelijke Reus  op jouw evenement. Boek nu voor een unieke toevoeging die zorgt voor luchtige betovering. Mis het niet!

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum act, Thema Fantasie, Parade Act, Thema Sprookjes, Kinder Entertainment, Straatheater

Speeltijd: 
4x 20 min.  (binnen 5 uur)

Aantal Spelers:
1 Mobiele Reus  1 Begeleider met Percussie– Code: STE-3773-656

Benodigdheden:
Minimale hoogte van 4 meter

Voorbereidingstijd spelers:
1,5 a 2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Kleur

Beige

Onderwerp

Sprookjes

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Speeltijden

4x 20 min. (binnen max. 5 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.