Draken Rijders Steltenlopers

Doe een aanvraag

Ontdek het betoverende avontuur met de Draken Rijders Steltenlopers! Op 5 meter hoogte, met imposante draken en meeslepende muziek. Een interactief spektakel voor alle leeftijden! 🐉

Code: STE-3473-656

Beschrijving

🐉 Draken Rijders Steltenlopers: betoverend spektakel!

Stap binnen in het betoverende rijk van de Draken Rijders! Op afstand hoor je al het opwindende geluid van luidruchtige, nieuwsgierige, en indrukwekkende draken die naderbij komen. Tussen het gebrabbel door vang je herkenbare woorden op, terwijl ritmische trommelslagen de draken in de juiste richting begeleiden.

Steampunk avontuur
Gekleed in intrigerende steampunk-stijl, trotseren de Draken Rijders Steltenlopers met moed en vastberadenheid de uitdaging om deze majestueuze wezens onder controle te houden. Gelukkig weten ze het publiek moeiteloos te betoveren en te betrekken, waardoor ze de draken met succes in toom houden.

5 meter hoge steltenact met Draken en muzikale begeleiding!
Beleef de magie van deze mobiele steltenact op 5 meter hoogte, compleet met twee of drie imposante draken en een meeslepende muzikale begeleider. Een onvergetelijke ervaring die je meeneemt naar een betoverende wereld vol avontuur en verwondering!

Publieksinteractie
De Draken Rijders Steltenlopers zijn niet alleen een visueel spektakel maar ook interactief en geschikt voor alle leeftijden. Betrek je publiek bij dit magische schouwspel en laat ze deelnemen aan het avontuur van het temmen van draken.

Wil je jouw evenement verrijken met een uniek spektakel? Boek de Draken Rijders en laat de magie tot leven komen. Een onvergetelijke reis naar het rijk van avontuur wacht op je!

Soort Act:
SteltenlopersSteltlopers 

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Netwerk MeetingMobiel EntertainmentClub Entertainment, Straattheater, Parade Act, Thema Fantasie, Thema Dieren

Speeltijd: 
1x 45 minuten & 2x 30 minuten in 4 uur

Aantal Spelers:
2 Draken+ 1 Begeleider met Percussie– Code: STE-3473-656
3 Draken + 1 Begeleider met Percussie– Code: STE-3474-656

Benodigdheden:
Minimale hoogte van 4 meter

Voorbereidingstijd spelers:
1,5 a 2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

3 spelers, 4 spelers

Kleur

Beige, Groen, Oranje, Paars

Onderwerp

Dieren

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000, € 2.000 – 3.000

Speeltijden

3x 45 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.