Dodo Rijders Steltenlopers

Doe een aanvraag

Vlieg mee met De Dodo Rijders Steltenlopers: een unieke act op 5 meter hoogte met betoverende dodo-dans en afgerichte ballon dodo’s, perfect voor alle leeftijden!

Code: STE-3475-656

Beschrijving

Vlieg mee met De Dodo Rijders Steltenlopers: bijzondere steltenact met reusachtige vogels! 

Laat je betoveren door De Dodo Rijders, reusachtige vogel figuren die zich schuchter tussen het publiek bewegen, hoog in de lucht. Deze mobiele 5 meter hoge steltenact betovert met afgerichte ballon dodo’s en een betoverende dodo-dans zodra de muziek begint.

Steltenact op hoog niveau met Dodo’s en muzikale klanken!
Beleef de De Dodo Rijders Steltenlopers, een mobiele steltenact op 5 meter hoogte. Geniet van de betoverende wereld die zich ontvouwt met twee of drie dodo’s en een muzikale begeleider.

Unieke Dodo-dans:
Zodra de muziek begint, ontstaat er een unieke dodo-dans die iedereen in zijn ban houdt. Ervaar de harmonie van hoogte en ritme terwijl de reusachtige vogels gracieus bewegen en de magie van De Dodo Rijders tot leven komt.

Interactief spektakel 
De Dodo Rijders zijn niet alleen een visueel spektakel, maar ook interactief en geschikt voor alle leeftijden. Laat je meenemen op een reis door een betoverende wereld vol kleur, klank, en mobiele magie die elk publiek in verwondering achterlaat.

Boek De Dodo Rijders Steltenlopers en laat je publiek meevliegen op de vleugels van betovering. Een onvergetelijke ervaring die hoog boven de verwachtingen uitstijgt!

Soort Act:
SteltenlopersSteltlopers 

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Netwerk MeetingMobiel EntertainmentClub EntertainmentStraattheaterParade Act, Thema Fantasie, Thema Dieren

Speeltijd: 
3x 45 min.  (binnen 4 uur)

Aantal Spelers:
2 Dodo’s + 1 Begeleider met Percussie– Code: STE-3475-656
3 Dodo’s + 1 Begeleider met Percussie– Code: STE-3476-656

Benodigdheden:
Minimale hoogte van 4 meter.

Voorbereidingstijd spelers:
1,5 a 2 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

3 spelers, 4 spelers

Kleur

Beige, Oranje

Onderwerp

Dieren

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000, € 2.000 – 3.000

Speeltijden

3x 45 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.