Pieten Steltenlopers

Doe een aanvraag

Code: SIN-1076-963

Beschrijving

Pieten Steltenlopers: kinderfeestjes door heel het land
De Pieten Steltenlopers brengen de feestvreugde waar ze ook gaan. Gehuld in bijzondere outfits maken ze een onvergetelijke indruk op het publiek. Met hun lengte boven het gewone uitstekend, zorgen ze voor een spektakel dat niet alleen opvalt maar ook bijblijft. Deze mobiele act is ontworpen om de straten te doorkruisen en overal waar ze verschijnen, toveren ze glimlachen op ieders gezicht.

Steltenlopers voor Sint en Piet Entertainment
De Pieten Steltenlopers behoren tot de categorie van steltenlopers en zijn speciaal ontworpen als Sint en Piet Entertainment. Deze act combineert de traditionele charme van Sinterklaas en zijn Pieten met de visuele impact van steltenlopers, waardoor een unieke en aantrekkelijke vorm van entertainment ontstaat.

Veelzijdige inzetbaarheid
Of het nu gaat om ontvangst entertainment bij speciale gelegenheden, het betoveren van een winkelcentrum met hun aanwezigheid, het vermaken van kinderen met hun ludieke optreden of als mobiele act op evenementen, de Pieten Steltenlopers passen zich moeiteloos aan diverse genres aan. Hun veelzijdigheid maakt hen geschikt voor verschillende settings, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan allerlei soorten evenementen.

Combinatie Act met Acrobaten
Voor degenen die op zoek zijn naar een extra dosis spektakel, is er de mogelijkheid van een combinatie act met acrobaten (zie ook code SIN-3125-963). Hierbij wordt bijvoorbeeld 2 keer 30 minuten op stelten gespeeld en 1 keer 30 minuten zonder stelten, maar dan als Pieten Acrobaten. Deze veelzijdige aanpak voegt een extra dimensie toe aan het optreden en biedt een gevarieerde ervaring voor het publiek.

De Pieten Steltenlopers staan garant voor onvergetelijke vrolijkheid en interactief entertainment!

Soort Act:
Steltenlopers, Sint en Piet Entertainment

Genre:
Stelten act, Ontvangst Entertainment, Winkelcentrum Entertainment, Kinder Entertainment, Mobiele Act

Speeltijd:
3x 30 min. of 2x 50 min. binnen 4 uur

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: SIN-1076-963

Combinatie act met Acrobaten:
De act is ook mogelijk als combinatie act waarbij bijv. 2x 30 min. op stelten wordt gespeeld en 1x 30 min. zonder stelten maar dan als Pieten Acrobaten! zie ook code SIN-3125-963

Werkruimte:
Minimaal 3 meter hoog

Muziek:
Op muziek van het evenement

Voorbereidingstijd artiesten:
Minimaal 1,5 uur voor het optreden aanwezig op locatie

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Feestdagen

Sinterklaas

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Speeltijden

2x 50 min. (binnen max. 4 uur), 3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…