Witte Piet

Doe een aanvraag

Ontdek de magie van Sinterklaas met Levende Etalagepiet Witte Piet! Een betoverende ervaring voor jong en oud. Laat je verrassen door interactieve magie en breng de feestdagen tot leven. 🎁

Code: SIN-5200-979

Beschrijving

Levende Etalagepiet Witte Piet: beleving voor jong en oud tijdens Sinterklaas

Tijdens de Sinterklaasperiode komt de magie van de feestdagen tot leven met onze Witte Piet. In de stralende etalages, waarin Pieten vaak lachend en zwaaiend te zien zijn, laten wij je een onvergetelijke ervaring beleven. Wat begint als een grappige observatie, verandert snel in verwondering, verbazing en pure vreugde voor jong en oud.

De magie ontwaakt:
Kinderen stoten hun ouders aan en wijzen naar de Witte Piet in de etalages. “Kijk mam, die Witte Piet knipoogde naar mij!” roept een kind vol opwinding. Maar vaak lachen de ouders het weg: “Doe niet zo mal, dat is maar een pop!” Maar dan gebeurt het ondenkbare: de Witte Piet begint te bewegen! Zijn mechanische bewegingen brengen hem tot leven. Hij knipoogt, zwaait en maakt contact met de verbijsterde toeschouwers.

Een verrassende wendig:
Terwijl de verbazing toeneemt, opent de Witte Piet een grote doos. In deze doos schuilt een betoverende verrassing voor het kind dat vol ongeloof toekijkt. De glinsterende ogen van het kind stralen wanneer het een geschenk ontvangt van de Levende Piet. De donkere etalage transformeert in een betoverende speelplaats van emoties en gelach.

Onvergetelijke beleving:
Onze Levende Etalagepieten brengen niet alleen vreugde, maar veranderen ook een gewone winkelstraat in een magische ruimte waarin de grens tussen fantasie en realiteit vervaagt. Deze actieve en interactieve ervaring betrekt niet alleen kinderen, maar ook ouders en grootouders. De Sinterklaasperiode krijgt een extra dimensie met deze prachtige act.

🌟 Sinterklaas Entertainment voor iedere gelegenheid 🌟

Of het nu gaat om een winkelcentrum, festival, braderie, beurs of een ander evenement, onze Witte Pieten zijn inzetbaar voor diverse gelegenheden.

Kortom, onze Witte Piet brengt de ware geest van Sinterklaas tot leven. Vergeet de traditionele etalagepoppen; kies voor interactieve magie die jong en oud zal betoveren. Boek nu deze onvergetelijke Sinterklaasbeleving en maak van jouw evenement een feest van verwondering en geluk!

Soort Act:
Sinterklaas Entertainment

Genre:
Ontvangst Act, Animatie Act, Mobiele Act, Winkelcentrum Entertainment, Kinder Entertainment, Festival Act, Ontvangst Entertainment, Beurs & Promotie Entertainment, Thema Sint & Piet, Braderie Entertainment

Speeltijd:
3x 30 minuten (binnen 4 uur)

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: SIN-5200-979

Voorbereiding artiest:
1,5 uur voor aanvang optreden

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Feestdagen

Sinterklaas

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.