Pink & Spannend Steltenlopers

Doe een aanvraag

Ontdek het roze mysterie met Betoverende Pink & Spannend Steltenlopers! Een visueel spektakel dat nieuwsgierigheid prikkelt en verwachtingen overtreft.

Code: STE-5646-538

Beschrijving

Betoverende Pink & Spannend Steltenlopers

Een roze mysterie doemt op wanneer deze Pink & Spannend Steltenlopers op het toneel verschijnen. Met hun intrigerende uitstraling prikkelen ze nieuwsgierigheid en vragen ze zich af: wat zal er gaan gebeuren? Bereid u voor op een avontuur dat de zintuigen prikkelt en de verwachtingen overtreft!

Een roze verschijning
Stelt u zich de scène voor wanneer deze Pink Steltenlopers uw locatie betreden. Hun betoverende roze verschijning vangt onmiddellijk de aandacht en wekt nieuwsgierigheid op bij toeschouwers van alle leeftijden. Wat volgt is een visueel schouwspel vol verrassing en verwondering.

Een avontuur voor elk publiek
Deze Pink & Spannend Steltenlopers zijn niet zomaar performers – ze zijn de brengers van een onverwacht avontuur. Geschikt voor diverse gelegenheden, zoals ontvangst entertainment, festival entertainment, mobiele acts en zelfs winkelcentrum entertainment, voegen ze een roze tintje toe aan uw evenement.

Een roze wereld
Stel uzelf open voor de onverwachte en betoverende wereld die deze Pink & Spannend Steltenlopers creëren. Of u nu een roze thema-evenement organiseert, winkelcentrum entertainment nodig heeft, uw festival wilt verlevendigen of simpelweg een uniek ontvangst wilt bieden, deze roze performers zullen een onuitwisbare indruk achterlaten.

Boek nu voor een roze avontuur
Als u klaar bent om uw evenement naar een nieuw niveau van intrige en opwinding te tillen, is het tijd om deze Pink & Spannend Steltenlopers te boeken. Verwelkom een roze avontuur dat de verwachtingen overtreft en zorgt voor herinneringen die lang meegaan. Kies voor de betovering van roze en creëer een evenement om nooit te vergeten! 🌸

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers.

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Netwerk MeetingMobiel Entertainment, Thema Roze.

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur.

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-5645-538
2 Spelers  – Code: STE-5646-538

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Kleur

Roze

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.