Purple Rollerskate Girls – E52

Doe een aanvraag

Code: MOD-2309-541- E52

Beschrijving

Purple Rollerskate Girls: elegantie in beweging

Voeg dynamiek toe aan uw evenement met de Purple Rollerskate Girls. Deze exclusieve modellen brengen niet alleen een toegevoegde waarde, maar ook een elegante schwung naar uw gelegenheid. Of het nu gaat om een gastvrije ontvangst of een sprankelende productpromotie, deze meisjes doen het met stijl en flair!

Rollend in stijl: elegant ontvangen of promoten
De Purple Rollerskate Girls combineren elegantie met beweging op rollende schoonheden. Ze staan klaar om uw gasten met gratie te verwelkomen of om uw product op een sprankelende wijze te promoten. De rollende verschijning van deze meisjes voegt een onderscheidende dimensie toe aan uw evenement en laat een blijvende indruk achter.

Elegantie en dynamiek 🛼
De Purple Rollerskate Girls zijn meer dan gastvrouwen; ze zijn een combinatie van elegantie en dynamiek op wielen. Hun unieke verschijning brengt leven en schwung naar elke gelegenheid. Ze hebben klasse en enthousiasme, waardoor ze een onmisbare aanwinst zijn voor uw evenement.

Breed toepasbaar: ontvangen en promoten
Of het nu gaat om ontvangstentertainment, netwerken op een beurs, een levendige productpromotie in een winkelcentrum, of een thematische disco-sfeer creëren, de Purple Rollerskate Girls passen naadloos in elke situatie.

De perfecte thema’s: Disco en Paars
De Purple Rollerskate Girls voegen een vleugje disco fever toe aan uw evenement. De thematische kleuren en sfeer brengen een energie met zich mee en betrekken het publiek bij de unieke ambiance.

Soort Act:
Exclusive Modellen, Hostesses

Genre:
Ontvangst Entertainment, Mobiele Act, Beurs & Promotie Act, Winkelcentrum Entertainment, Thema Disco, Thema paars, Netwerk Entertainment

Speeltijd:
3x 45 min.( binnen max. 3 uur)  = BASIS
Uit te breiden tot 8x 45 minuten binnen 8 uur

Aantal Spelers:
1    Model      – Code: MOD-2308-541
2   Modellen – Code: MOD-2309-541
3   Modellen – Code: MOD-2310-541
4   Modellen – Code: MOD-2311-541
Meerdere modellen: prijzen op aanvraag

Kledingcode:
E52- Purple Rollerskate Girls

Exclusief:
Uitdeel producten

Inclusief:
Belly tray’s of Draagplateau’s

Voorbereidingstijd:
1,5 uur voor aanvang aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Speeltijden

3x 45 min.( binnen max. 3 uur), 4x 45 min.( binnen max. 4 uur), 5x 45 min.( binnen max. 5 uur), 6x 45 min.( binnen max. 6 uur), 7x 45 min.( binnen max. 7 uur), 8x 45 min.( binnen max. 8 uur)

Kleur

Paars

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.