Toppers Dixieland Orkest – M31

Doe een aanvraag

Het Toppers Dixieland orkest brengt vrolijke dixielandmuziek naar uw feest. Ideaal voor sportevenementen, markten, bedrijfsfeesten en festivals met een energiek repertoire en feestelijke sfeer.

Code: AKO-3450-888 M31

Beschrijving

Toppers Dixieland Orkest: een feestelijke show in dixieland stijl

Het Toppers Dixieland orkest is een kleurrijk gezelschap van muzikale toppers die elk evenement omtoveren tot een waar feest. Met een repertoire vol herkenbare deuntjes in dixie-stijl zorgen zij voor een onvergetelijke sfeer. Geschikt voor diverse gelegenheden, van bedrijfsfeesten tot braderieën.

Feestelijke deuntjes in stijl
Dit orkest brengt een vrolijke noot met hun opzwepende dixieland muziek. Gehuld in opvallende outfits en met hun kenmerkende instrumenten, creëren zij een feestelijke ambiance. Of het nu gaat om een podiumshow, een looporkest of een vaste plek, met het Toppers Dixieland orkest bent u verzekerd van entertainment van topklasse.

Voor elke gelegenheid
Of het nu een bedrijfsfeest, een bruisend festival of een gezellige braderie is, het Toppers Dixieland orkest brengt de juiste sfeer. Met hun aanstekelijke muziek en enthousiaste performance weten zij het publiek te betrekken en te vermaken. Een gegarandeerd succes voor jong en oud.

Boek het Toppers Dixieland Orkest
Wilt u een feestelijke en muzikale toevoeging aan uw evenement? Boek dan het Toppers Dixieland orkest en laat u meevoeren op een muzikale reis vol dixie-stijl. Met hun aanstekelijke klanken en opvallende uitstraling zorgen zij voor een onvergetelijke ervaring.

Soort Act: 
Muzikale Act

Genre:
Mobiel EntertainmentOntvangst EntertainmentWinkelcentrum EntertainmentFestival ActParade ActPodium Act, Thema Entertainment, Dixieland Duo, Dixieland Trio, Dixieland Kwartet, Dixieland Orkest, Thema Beroepen.

Kleding Code: 
M31 = Toppers Outfit

Speeltijd:
4x 40 min. (binnen 4 uur aanwezigheid)

Aantal Spelers:
1 Speler   –  Code: AKO-3447-888
2 Spelers –  Code: AKO-3448-888
3 Spelers –  Code: AKO-3449-888
4 Spelers –  Code: AKO-3450-888
6 Spelers –  Code: AKO-3446-888

Solo of Duo:
Bij 1 en 2 spelers wordt gebruikt gemaakt van begeleiding uit mobiele of draagbare geluidsinstallatie.

Podiumorkest
Bij 4 en 6 Spelers is de act ook als podiumact mogelijk.

Uw Eigen Huis Orkest:
Een dixielandorkest in de huisstijl van uw bedrijf is een goede eyecatcher voor uw bedrijfsopening, marketing event, open huis, bedrijfspromotie etc. Deze heren hebben een grote ervaring op het gebied van bedrijfsopeningen. Het orkest kan aangepast worden in de kleuren van uw huisstijl en op de sousafoon komt een hoes met uw logo of reclameboodschap. 

Bedrukte Sousafoon Hoes:
Bedrukte sousafoon hoes (op maat voor u gemaakt met uw teks, logo of reclameboodschap) tegen meerprijs op aanvraag mogelijk.

Jazzband:
De act is ook met 6 spelers te boeken als Podium Jazzband

Aankomsttijd spelers:
1 uur voor aanvang op locatie

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers, 5 spelers, 6 spelers

Muziekinstrumenten

Gitaar, Saxofoon, Trompet

Muziekstijlen

Amsterdams, Engelstalige Liedjes, Hollands, Instrumentaal

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 500 – 1.000

Kleur

Wit

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…