Unicorns / Eenhoorns Steltenlopers

Doe een aanvraag

Maak je klaar voor een betoverende ontmoeting met de Fantasie Eenhoorns Steltenlopers 🦄. Hun kleurrijke kostuums en gracieuze bewegingen brengen een magische sfeer naar elk evenement. Een onvergetelijke ervaring vol fantasie en kleurrijke magie! ✨

Code: STE-6727-538

Beschrijving

Betoverende Eenhoorns Steltenlopers: een magische ontmoeting vol fantasie 🦄

Bereid u voor op een betoverende ontmoeting met de Fantasie Eenhoorns, majestueuze eenhoorns met berijders op stelten die rechtstreeks uit een mythische wereld lijken te zijn gestapt. Hun aanwezigheid brengt een vleugje magie en verwondering naar uw evenement, en ze zijn werkelijk prachtig om te zien!

Mythische pracht:
De Eenhoorns Steltenlopers zijn niet alleen steltlopers, maar ook mythische wezens die tot leven komen. Hun kleurrijke en gedetailleerde kostuums brengen de wereld van eenhoorns tot leven en betoveren zowel jong als oud.

Levendig entertainment:
Deze Eenhoorns Steltenlopers zijn niet zomaar een visuele traktatie; ze bieden levendig entertainment dat uw gasten in de ban zal houden. Hun gracieuze bewegingen en interactieve aanwezigheid maken hen perfect voor allerlei soorten evenementen.

Kleurrijke magie:
Als een levendige aanvulling op thema’s zoals Kleuren Acts, Unicorns en Eenhoorns brengen de Fantasie Unicorns een kleurrijke magie met zich mee. Ze voegen een vleugje kleur en speelsheid toe aan uw evenement.

Thema acts:
Of het nu gaat om ontvangst in een winkelcentrum, een betoverend festival, of een kleurrijk kinderentertainment, de Fantasie Unicorns passen perfect in de sfeer van uw evenement.

Magische herinneringen
Van de kleurrijke kostuums tot de mythische uitstraling, de Fantasie Eenhoorns Steltenlopers zorgen voor magische herinneringen die nog lang zullen voortleven.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers.

Genre:
Mobiele actOntvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Club Entertainment, Kinder Entertainment, Thema Kleuren Acts, Thema Unicorns, Thema Eenhoorns, Thema Kleur, Thema Kleurrijk.

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-6726-538
2 Spelers  – Code: STE-6727-538

Minimale Hoogte:
3,5 meter.

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Onderwerp

Dieren, Sprookjes

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…