Vrolijke Hartjes Steltenlopers

Doe een aanvraag

Code: STE-6604-980

Beschrijving

💖 Betoverende liefdesverklaring: Vrolijke Hartjes Steltenlopers 💖

Laat deze 2 Vrolijke Hartjes Steltenlopers je evenement vullen met liefdevolle knuffelsalvo’s! Of ze nu met z’n tweetjes rondlopen of vergezeld worden door meerdere hartjes op de grond, deze act straalt liefde uit in elk detail. Alles doen ze met liefde! Eventueel kunnen ze uitgebreid worden met een of meerdere grondkarakters (hartjes) erbij.

Liefde op stelten
De Betoverende Liefde op Stelten komt tot leven met de Vrolijke Hartjes Steltenlopers. Deze twee betoverende figuren vullen de straten met een sfeer van liefde en vreugde. Of het nu een beurs, ontvangst entertainment, festival, of een winkelcentrum act betreft, deze steltenlopers brengen een unieke liefdevolle touch.

Serieus goed knuffelsalvo
Deze steltenlopers zijn ware experts in het uitdelen van knuffels. Of ze nu met z’n tweetjes zijn of vergezeld worden door meerdere hartjes op de grond, ze creëren een betoverend moment waarin liefde centraal staat. Het publiek kan zich verheugen op een serieus goed knuffelsalvo dat de harten verwarmt.

Uitbreidingsmogelijkheden voor extra liefde
Om de liefde nog verder te verspreiden, kunnen de Vrolijke Hartjes Steltenlopers worden uitgebreid met een of meerdere grondkarakters in de vorm van hartjes. Deze toevoeging zorgt voor een nog intensere beleving van liefde en maakt de act veelzijdig inzetbaar.

Verspreid de liefde!
Breng een vleugje liefde naar jouw evenement met de Vrolijke Hartjes Steltenlopers. Of het nu gaat om ontvangst entertainment, festivalacts, beursacts, of een winkelcentrumactiviteit, deze act staat garant voor een liefdevolle ervaring die het publiek raakt.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers.

Genre:
Beurs Act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum act, Thema Liefde, Thema Valentijd,

Speeltijd: 
3x 30 min. of  2x 45 min  (binnen 4 uur)

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: STE-6604-980

Benodigdheden:
Minimale hoogte van 3,5 meter.

Voorbereidingstijd spelers:
1,5 a 2 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Feestdagen

Valentijnsdag

Kleur

Rood, Roze

Onderwerp

Liefde

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 4 uur), 3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…