Vrolijke Kerst Fiets

Doe een aanvraag

Code: KER-8811-980

Beschrijving

Vrolijke Kerst Fiets: kerstman, bambi en een vrolijk kerstelfje on tour! 🎅

Je ziet ze vanaf een afstandje al aankomen: de Betoverende Vrolijke Kerst Fiets! De Kerstman fietst zichzelf rond terwijl Bambi achterop zit. Bambi wordt geaaid, geknuffeld en goed verzorgd door het Kerstelfje. De Betoverende Kerstfiets zorgt voor een echt kippenvel moment bij het publiek. Dit zie je namelijk niet elke dag voorbij komen…

Een magische kerstbeleving
De Kerstfiets brengt een magische sfeer naar jouw evenement. Met de Kerstman die zichzelf rondfietst en Bambi als bijzondere passagier, wordt het publiek meegenomen in een betoverende kerstbeleving. Het tafereel is uniek, hartverwarmend en een gegarandeerd hoogtepunt voor jong en oud.

Interactief kerstvermaak
De Kerstman en Bambi vormen een ongewoon, maar uiterst charmant duo op de fiets. Het Kerstelfje zorgt ervoor dat Bambi de aandacht krijgt die hij verdient, met aaien, knuffelen en goede verzorging. Dit interactieve kerstvermaak betrekt het publiek op een speelse en liefdevolle manier bij het feestelijke schouwspel.

Betoverend moment
De Vrolijke Kerst Fiets is niet zomaar een kerstentertainment; het creëert een betoverend kippenvel moment bij het publiek. De combinatie van de vrolijke Kerstman, het schattige Bambi en het zorgzame Kerstelfje maakt het tot een unieke en onvergetelijke kerstvoorstelling. Dit zie je namelijk niet elke dag voorbij komen.

Thema kerst: magie en verwondering
Met het thema Kerst brengt de Betoverende Vrolijke Kerst Fiets de magie en verwondering van het seizoen naar voren. De feestelijke sfeer, het karakteristieke duo en de interactieve elementen dragen bij aan de betovering van kerst, waardoor het een perfecte toevoeging is aan diverse evenementen.

Flexibele speeltijd
De Vrolijke Kerst Fiets past zich moeiteloos aan aan de behoeften van jouw evenement. Met speeltijden van 3 sets van 30 minuten of 2 sets van 45 minuten binnen 3 uur (andere tijden in overleg), biedt deze act flexibiliteit en maatwerk om aan de specifieke wensen te voldoen.

Soort Act:
Kerst Entertainment.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Animatie Act, Winkelcentrum Entertainment, Thema Kerst.

Speeltijd:
3x 30 minuten of 2x 45 minuten binnen 3 uur. (andere tijden in overleg).

Aantal Spelers:
2 Spelers + Fiets – Code: KER-8811-980

Opbouwtijd:
3 uur.

Afbouwtijd:
1,5 uur.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Kleur

Rood, Wit

Prijs categorie

€ 2.000 – 3.000

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 3 uur), 3x 30 min. (binnen max. 3 uur)

Feestdagen

Kerst

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.