White Horses Steltenlopers

Doe een aanvraag

Code: STE-6766-538

Beschrijving

Magische White Horses Steltenlopers: een dans door de nacht

Betreed een wereld van dromen en verwondering terwijl de majestueuze White Horses op Stelten de duisternis verlichten met hun galop, dans en hinniken. Deze poëtische parade neemt het publiek mee op een reis vol betovering en schoonheid, en wordt ‘s nachts nog magischer dankzij de ingebouwde verlichting!

🐎 Een dansende parade:
Deze White Horses van 3,5 meter hoog betreden de wereld van het publiek en creëren een betoverende parade die de zintuigen prikkelt. Met hun gracieuze galop en dansbewegingen zorgen ze voor een onvergetelijke ervaring.

Magische verlichting:
Wanneer de avond valt, transformeert de act dankzij de ingebouwde verlichting. De verlichte stelten brengen een extra laag magie en verwondering, waardoor de paarden nog meer tot leven komen in het donker.

Veelzijdige entertainment:
De White Horses Steltenlopers zijn geschikt voor diverse gelegenheden. Van ontvangst in winkelcentra tot festivals en clubavonden, hun aanwezigheid voegt een uniek en betoverend element toe aan elke setting.

Verbinding met het publiek:
Deze indrukwekkende paarden trekken niet alleen de aandacht met hun hoogte, maar ook met hun interactie met het publiek. Het lijkt alsof ze recht uit een droom zijn gestapt en het publiek meenemen in hun fantasiewereld.

Een betoverende beleving
Met 3 optredens van elk 30 minuten binnen een tijdsbestek van 4 uur creëren de White Horses Steltenlopers een betoverende beleving voor uw gasten.

Betoverende nachtshow
De verlichte stelten zorgen ervoor dat de White Horses Steltenlopers ‘s nachts nog magischer zijn. Ze creëren een betoverende sfeer die perfect past bij avondevenementen.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Ontvangst Entertainment, Led Entertainment, Club Entertainment, Winkelcentrum Entertainment, Festival Entertainment, Mobiele Act, Thema Dieren, Thema Led

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-6765-538
2 Spelers  – Code: STE-6766-538

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Kleur

Led, Wit

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 500 – 1.000

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Feestdagen

Nieuwjaar, Oud & Nieuw

Onderwerp

Dieren, Led Party, Technologie

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.