Witte Barok Dames Steltenlopers

Doe een aanvraag

Laat u betoveren door de gracieuze Witte Barok Dames Steltenlopers op uw evenement. Sierlijk entertainment met tijdloze schoonheid en verfijning.

Code: STE-5626-538

Beschrijving

Elegante Witte Barok Dames Steltenlopers: sierlijk entertainment voor uw evenement

Laat u betoveren door de gracieuze aanwezigheid van de Witte Barok Dames Steltenlopers. Deze statige en hoffelijke dames op stelten voegen een vleugje elegantie en verfijning toe aan uw evenement en zorgen voor een visueel spektakel dat uw gasten zal charmeren.

Sierlijke pracht:
De Witte Barok Dames Steltenlopers zijn een visueel festijn van sierlijke schoonheid. Ze staan op hoffelijke hoogte en trekken direct de aandacht van het publiek met hun elegante verschijning.

Elegant entertainment:
Naast hun betoverende uiterlijk bieden de dames op stelten ook elegant entertainment. Ze verplaatsen zich met gracieuze bewegingen, mengen zich onder het publiek en creëren een sfeer van verfijning.

Barokke tijdloosheid:
De Witte Barok Dames Steltenlopers brengen de tijdloze schoonheid van de barokperiode tot leven. Hun kostuums en uitstraling passen perfect bij evenementen met een barok thema.

Gracieuze steltenlopers
Of het nu gaat om ontvangst in winkelcentra, festivals, bruiloften of mobiele locaties, deze dames op stelten bieden een sierlijke en betoverende aanvulling op elke gelegenheid.

Barokke pracht in wit 🏰
De Witte Barok Dames op Stelten zijn een perfecte aanvulling op thema’s zoals Wit en Barok. Hun aanwezigheid voegt een vleugje historische elegantie toe aan elke setting.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Ontvangst Entertainment, Winkelcentrum Entertainment, Festival Entertainment, Mobiele Act, Bruiloft Entertainment, Thema Wit, Thema Baroque, Thema Barok.

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-5625-538
2 Spelers  – Code: STE-5626-538

Minimale Hoogte:
3,5 meter

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Onderwerp

Barok

Kleur

Wit

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.