Witte Champagne Diva

Doe een aanvraag

Code: ANI-3738-980

Beschrijving

Betoverende verfrissing: de Witte Champagne Diva! 🥂

Deze Witte Champagne Diva schenkt vanaf haar eigen wolk in de hemel campagne of Scropino aan uw gasten! Een betoverende ontvangst act? Of juist een grote verassing tijdens het dessert van een diner? Deze Witte Champagne Diva doet graag haar best om alle gasten te betoveren op bijvoorbeeld een Bruiloft, Diner of Bedrijfs feest.

Hemelse verfrissing
De Witte Champagne Diva komt letterlijk vanuit de hemel om uw evenement te verfraaien. Op haar eigen wolk schenkt ze betoverende champagne of Scropino aan uw gasten. Dit unieke concept biedt niet alleen verfrissende drankjes, maar ook een ervaring die indruk maakt op elk evenement.

Animatie act met hemels tintje
De Witte Champagne Diva is meer dan alleen een drankjes serveerster; ze brengt een animatie act met een hemels tintje. Of het nu gaat om ontvangst entertainment, catering, netwerk meetings, of een verrassing tijdens het dessert, deze act voegt een vleugje magie toe aan elke gelegenheid.

Thema wit en wonderland
Met het thema Wit en Wonderland straalt de act een sprookjesachtige en magische sfeer uit. De combinatie van de goddelijke witte jurk en de hemelse wolk brengt gasten in een betoverende wereld. Perfect voor evenementen met een wit thema of voor diegenen die hun gasten willen onderdompelen in een wonderland-ervaring.

Bruiloften, diners, bedrijfsfeesten en meer
Of het nu gaat om een bruiloft, diner, bedrijfsfeest of een andere speciale gelegenheid, de Witte Champagne Diva voegt een hemelse touch toe aan elk moment. Als ontvangst act verwelkomt ze gasten op betoverende wijze, terwijl ze tijdens een diner of bedrijfsfeest een onvergetelijke verrassing creëert.

Soort Act:
Animatie Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Catering Act, Ontvangst Act, Netwerk Meeting, Animatie Act, Thema Wit, Thema Wonderland.

Speeltijd:
Maximaal 2 x 60 minuten binnen 3 uur.

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: ANI-3738-980

Voorbereiding:
3 uur vooraf aanwezig op locatie

Afmeting van de Tafel:
2 aan elkaar verbonden podium delen van 2 bij 1 meter, totaal van 2 bij 2 meter. Tafels van deze afmeting mag ook.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Kleur

Wit

Onderwerp

Winter Wonderland

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Feestdagen

Kerst, Nieuwjaar, Oud & Nieuw

Jaargetijden

Winter

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.