Kerst Stewardessen

Doe een aanvraag

Code: MOB-6678-980

Beschrijving

Feestelijke Kerst Stewardessen garanderen een onvergetelijke reis! 🎄

De Kerst Stewardessen zijn onmisbaar voor de feestdagen. De Stewardessen zorgen voor een veilige ‘vlucht’ door de kerstdagen. De Stewardessen kennen veel tips en trucjes omtrent het kerstdiner, de familie en cadeautjes. Met deze Kerst Stewardessen zorg je voor een gezellige kerstsfeer. De Stewardessen laten een onvergetelijke indruk achter op hun publiek.

Onmisbare Kerst Stewardessen
De Kerst Stewardessen staan klaar om jouw feestdagen te transformeren met hun feestelijke vlucht. Als onmisbare schakel tijdens de kerstdagen zorgen ze voor een veilige ‘vlucht’ door de festiviteiten, vol met tips en trucs voor het kerstdiner, de familiebijeenkomsten en het uitwisselen van cadeautjes.

Kerst entertainment met vliegende vaart
De Stewardessen bieden meer dan alleen entertainment; ze brengen een vliegende vaart aan het feest. Of het nu gaat om catering, mobiel entertainment, ontvangst entertainment, netwerk meetings of animatieacts, deze act voegt een unieke kerstsfeer toe aan elke gelegenheid.

Thema winter en winter wonderland
Met het thema Winter en Winter Wonderland brengen de Kerst Stewardessen een betoverend winterlandschap naar jouw evenement. De feestelijke vlucht wordt nog specialer met een vleugje magie en winterse charme. Perfect voor evenementen die een winterse touch willen toevoegen aan hun kerstviering.

Twee dames, een trolley, een karretje en een schilderijlijst
De act bestaat uit twee dames die hun feestelijke ‘vlucht’ begeleiden met een trolley, een karretje en een schilderijlijst. Deze toevoegingen dragen bij aan de unieke presentatie en maken de Kerst Stewardessen een visueel aantrekkelijke act voor het publiek.

Soort Act:
Kerst Entertainment.

Genre:
Catering Act, Mobiel Entertainment, Ontvangst Entertainment, Netwerk Meeting, Animatie Act, Thema Winter, Thema Winter Wonderland.

Speeltijd:
3x 30 min of 2 x 45 minuten. (binnen 4 uur)

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: KER-6678-980
De act bestaat uit twee dames met een trolley, een karretje en een schilderijlijst.

Voorbereiding:
3 uur vooraf aanwezig op locatie.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Jaargetijden

Winter

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 4 uur), 3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Feestdagen

Kerst

Onderwerp

Beroepen

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.