Witte Feeën Steltenlopers

Doe een aanvraag

De Witte Feeën Steltenlopers betoveren uw evenement. Ze nodigen gasten uit hun wensen te delen en strooien wens glitter voor een magisch moment. Boek ze voor een sprookjesachtige sfeer.

Code: STE-4511-891

Beschrijving

Laat uw wensen uitvliegen met De Witte Feeën Steltenlopers

De Witte Feeën Steltenlopers betreden uw evenement met een missie: de gasten een magisch moment bezorgen. Ze nodigen mensen uit om hun diepste wensen te delen. Als kers op de taart strooien ze speciale wens glitter over de gelukkige. Een sprankje magie om de wens de wereld in te sturen. Hoewel er geen garanties zijn, is de betovering gegarandeerd!

Een betoverende ontmoeting
Deze betoverende steltenlopers creëren een sprookjesachtige sfeer op uw evenement. Ze nodigen niet alleen uit tot wensen, maar brengen ook een vleugje magie mee. Hun aanwezigheid is een garantie voor een onvergetelijke ervaring.

Laat uw wensen uitvliegen!
De Witte Feeën geven uw gasten de gelegenheid om hun diepste wensen te delen. Met een handvol speciale wens glitter wordt de wens symbolisch de wereld in gestuurd. Een prachtige manier om dromen waar te maken.

Wensen, groeten en attenties
Naast wensen, kunnen de feeën ook groeten en kleine attenties uitdelen. Een persoonlijk gebaar dat uw gasten zeker zal waarderen.

Boek De Witte Feeën Steltenlopers voor een betoverend moment!
Creëer een magisch moment op uw evenement met De Witte Feeën Steltenlopers. Neem contact met ons op en ontdek hoe deze betoverende steltenlopers een sprookjesachtige sfeer toevoegen aan uw evenement.

Soort Act:
SteltenlopersSteltlopers

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment,Beurs & Promotie ActMobiel EntertainmentClub Entertainment, Thema Wit, Thema Winter, Thema Sprookjes.

Speeltijd:
1x 60 minuten of 2x 45 minuten binnen 4 uur.

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-4510-891
2 Spelers  – Code: STE-4511-891
3 Spelers  – Code: STE-4512-891

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers

Kleur

Wit

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Speeltijden

1x 60 min. (als ontvangstact), 2x 45 min. (binnen max. 4 uur)

Jaargetijden

Herfst, Winter

Onderwerp

Natuur, Sprookjes, Winter Wonderland

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…