Zebra Steltenlopers

Doe een aanvraag

🦓 Verrijk uw evenement met Zebra Steltenlopers, brengend de jungle tot leven met hoogte, gratie en exotische charme. Perfect voor diverse thema’s!

Code: STE-6087-538

Beschrijving

Ontdek de Wildernis: Zebra Steltenlopers brengen de Jungle tot leven

Stelt u zich eens voor: vierbenige Zebra Steltenlopers die met trots op hun hoge poten staan en de aandacht opeisen. Deze buitengewone figuren zijn de perfecte aanvulling voor dierenliefhebbers, natuurminnaars en iedereen die een exotische touch wil toevoegen aan hun evenement.

Hoogte en gratie in één:
Deze Zebra Steltenlopers pronken met hun indrukwekkende gestalte en vangen de essentie van deze majestueuze dieren perfect. Hoog boven het publiek staand, stralen ze een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit en brengen een unieke visuele flair naar uw evenement.

De schoonheid van de Jungle
Ideaal voor thema’s zoals dieren, jungle, safari en natuur, brengen deze steltenlopers de wildernis rechtstreeks naar uw publiek. Hun authentieke verschijning en vloeiende bewegingen maken hen een levende belichaming van de fascinerende wereld van de jungle.

🦓 Voeg een dieren thema aan uw evenement
Of het nu gaat om ontvangst entertainment, winkelcentrumactiviteiten, festivalvermaak of mobiele acts, deze Zebra Steltenlopers zijn dé keuze om een onvergetelijke indruk achter te laten. Ze trekken de aandacht, wekken nieuwsgierigheid op en brengen een opwindende energie met zich mee.

Perfect voor verschillende thema’s:
Of u nu een dierenthema, jungle-extravaganza of een evenement in de natuur heeft, deze steltenlopers passen naadloos in de sfeer die u wilt creëren.

Breng de Jungle tot leven: Zebra Steltenlopers
Of het nu gaat om ontvangst entertainment, winkelcentrumactiviteiten, festivalvermaak, mobiele acts of specifieke thema-events, deze steltenlopers voegen een unieke dimensie toe. Boek nu en maak van uw evenement een ware junglebeleving!

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Netwerk MeetingMobiel Entertainment, Thema Dieren, Thema Jungle, Thema Natuur

Speeltijd:
3x 30 minuten (binnen 4 uur)

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-6086-538
2 Spelers  – Code: STE-6087-538

Minimale Hoogte:
3,5 meter

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Onderwerp

Dieren, Jungle, Natuur

Kleur

Wit, Zwart

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.