Bouwvakkers Dixieland Orkest – M02

Doe een aanvraag

Het Bouwvakkers Dixieland Orkest brengt levendige dixielandklanken in stoere bouwvakkersoutfits. Ze combineren de energie van de bouwplaats met dixielandmuziek, perfect voor evenementen met een stoere charme.

Code: AKO-3450-888 M02

Beschrijving

Bouwvakkers Dixieland Orkest: swingend op klanken van de bouwplaats

Het Bouwvakkers Dixieland Orkest neemt u mee op een muzikale reis vol levendige dixielandklanken, gehuld in stoere bouwvakkersoutfits. Ze brengen een unieke mix van bouwplaatsgeest en dixielandmuziek naar iedere locatie. Geschikt voor evenementen waar een vleugje stoere charme gewenst is.

Bouwplaats feest met het Dixieland Orkest
Dit orkest creëert een sfeer met een combinatie van dixieland en de ruwe energie van de bouwplaats. Als ware muzikale bouwvakkers laten zij de klanken van de bouwplaats weerklinken. Met traditionele instrumenten en een stoere bouwvakkersuitstraling, zetten zij een onvergetelijke, dynamische muzikale show neer.

Voor diverse stoere gelegenheden
Of het nu een bouwvakkersfestival betreft, een evenement op een bouwplaats of een ander feest met een stoer randje, het Bouwvakkers Dixieland Orkest voegt een unieke en krachtige dimensie toe. Met hun meeslepende klanken en stoere uitstraling weten zij het publiek te betoveren. Een gegarandeerd feest vol bouwplaatsgeest.

Boek het Bouwvakkers Dixieland Orkest
Wilt u een muzikale reis naar de bouwplaats toevoegen aan uw evenement? Boek dan het Bouwvakkers Dixieland Orkest en laat u meevoeren op de krachtige klanken van hun muziek. Gehuld in stoere bouwvakkersoutfits en met hun dynamische melodieën zorgen zij voor een onvergetelijke ervaring.

Soort Act: 
Muzikale Act

Genre:
Mobiel EntertainmentOntvangst EntertainmentWinkelcentrum EntertainmentFestival ActParade ActPodium Act, Thema Entertainment, Dixieland Duo, Dixieland Trio, Dixieland Kwartet, Dixieland Orkest, Thema Beroepen.

Kleding Code: 
M02 = Bouwvakkers Outfit

Speeltijd:
4x 40 min. (binnen 4 uur aanwezigheid)

Aantal Spelers:
1 Speler   –  Code: AKO-3447-888
2 Spelers –  Code: AKO-3448-888
3 Spelers –  Code: AKO-3449-888
4 Spelers –  Code: AKO-3450-888
6 Spelers –  Code: AKO-3446-888

Solo of Duo:
Bij 1 en 2 spelers wordt gebruikt gemaakt van begeleiding uit mobiele of draagbare geluidsinstallatie.

Podiumorkest
Bij 4 en 6 Spelers is de act ook als podiumact mogelijk.

Uw Eigen Huis Orkest:
Een dixielandorkest in de huisstijl van uw bedrijf is een goede eyecatcher voor uw bedrijfsopening, marketing event, open huis, bedrijfspromotie etc. Deze heren hebben een grote ervaring op het gebied van bedrijfsopeningen. Het orkest kan aangepast worden in de kleuren van uw huisstijl en op de sousafoon komt een hoes met uw logo of reclameboodschap. 

Bedrukte Sousafoon Hoes:
Bedrukte sousafoon hoes (op maat voor u gemaakt met uw teks, logo of reclameboodschap) tegen meerprijs op aanvraag mogelijk.

Jazzband:
De act is ook met 6 spelers te boeken als Podium Jazzband

Aankomsttijd spelers:
1 uur voor aanvang op locatie

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers, 5 spelers, 6 spelers

Feestdagen

Vaderdag

Muziekinstrumenten

Gitaar, Saxofoon, Trompet

Muziekstijlen

Amsterdams, Engelstalige Liedjes, Hollands, Instrumentaal

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Onderwerp

Beroepen

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…