Vliegeniers Dixieland – M34

Doe een aanvraag

Het Vliegeniers Dixieland orkest brengt vrolijke dixielandmuziek naar uw feest. Ideaal voor sportevenementen, markten, bedrijfsfeesten en festivals met een energiek repertoire en feestelijke sfeer.

Code: AKO-3450-888 M34

Beschrijving

Vliegeniers Dixieland: een unieke muzikale beleving

Het Vliegeniers Dixieland orkest brengt de vrolijke klanken van de dixie-stijl naar uw evenement. Gekleed als ware vliegeniers nemen deze ervaren muzikanten u mee op een muzikale reis. Met een veelzijdig repertoire en aanstekelijke muzikaliteit zijn zij de perfecte toevoeging aan uw festiviteit.

Geïnspireerd op de luchtvaart
Gekleed in authentieke vliegeniersoutfits voegen de leden van dit orkest een bijzondere sfeer toe aan hun optreden. Met hun karakteristieke uitstraling trekken ze moeiteloos de aandacht van het publiek. Ze spelen een gevarieerd repertoire, van bekende deuntjes tot opzwepende melodieën. Hierdoor is hun optreden geschikt voor diverse gelegenheden.

Een muzikale beleving
Het Vliegeniers Dixieland orkest is een veelzijdige toevoeging aan uw evenement. Of het nu gaat om een bruisend bedrijfsfeest, een gezellige braderie, een jubileum of een ander feestelijk samenzijn, zij zorgen voor een onvergetelijke muzikale ervaring. Hun aanstekelijke enthousiasme en kundigheid zorgen ervoor dat het publiek volop geniet van de muziek.

Boek het Vliegeniers Dixieland Orkest
Wilt u een unieke en feestelijke sfeer creëren op uw evenement? Boek dan het Vliegeniers Dixieland orkest en laat uw gasten genieten van deze bijzondere muzikale beleving. Met hun geïnspireerde vliegenierslook en aanstekelijke muzikaliteit zorgen zij voor een onvergetelijke ervaring.

Soort Act: 
Muzikale Act

Genre:
Mobiel EntertainmentOntvangst EntertainmentWinkelcentrum EntertainmentFestival ActParade ActPodium Act, Thema Entertainment, Dixieland Duo, Dixieland Trio, Dixieland Kwartet, Dixieland Orkest, Thema Beroepen, Thema Lucht.

Kleding Code: 
M34 = Vliegeniers Outfit

Speeltijd:
4x 40 min. (binnen 4 uur aanwezigheid)

Aantal Spelers:
1 Speler   –  Code: AKO-3447-888
2 Spelers –  Code: AKO-3448-888
3 Spelers –  Code: AKO-3449-888
4 Spelers –  Code: AKO-3450-888
6 Spelers –  Code: AKO-3446-888

Solo of Duo:
Bij 1 en 2 spelers wordt gebruikt gemaakt van begeleiding uit mobiele of draagbare geluidsinstallatie.

Podiumorkest
Bij 4 en 6 Spelers is de act ook als podiumact mogelijk.

Uw Eigen Huis Orkest:
Een dixielandorkest in de huisstijl van uw bedrijf is een goede eyecatcher voor uw bedrijfsopening, marketing event, open huis, bedrijfspromotie etc. Deze heren hebben een grote ervaring op het gebied van bedrijfsopeningen. Het orkest kan aangepast worden in de kleuren van uw huisstijl en op de sousafoon komt een hoes met uw logo of reclameboodschap. 

Bedrukte Sousafoon Hoes:
Bedrukte sousafoon hoes (op maat voor u gemaakt met uw teks, logo of reclameboodschap) tegen meerprijs op aanvraag mogelijk.

Jazzband:
De act is ook met 6 spelers te boeken als Podium Jazzband

Aankomsttijd spelers:
1 uur voor aanvang op locatie

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers, 5 spelers, 6 spelers

Muziekinstrumenten

Gitaar, Saxofoon, Trompet

Muziekstijlen

Amsterdams, Engelstalige Liedjes, Hollands, Instrumentaal

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Onderwerp

Beroepen

Speeltijden

4x 40 min. (binnen 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…