Cirque Black & White Steltenloper + Dans

Doe een aanvraag

Stap in de wereld van elegantie met Cirque Black & White Steltenlopers! Een visueel festijn dat uw gasten betovert en verwondert met stijlvolle contrasten en gracieuze bewegingen. Perfect voor diverse evenementen. Boek nu voor een blijvende herinnering! 🖤⚪

Code: STE-5616-538

Beschrijving

Elegante Cirque Black & White Steltenlopers! 

Laat u meevoeren naar de wereld van pure elegantie en artistieke pracht met de adembenemende Cirque Black & White Steltenlopers. Deze act is meer dan alleen entertainment; het is een visueel festijn dat uw gasten zal betoveren en verwonderen.

De magie van Cirque Black & White
Stap binnen in de verfijnde wereld van deze Steltenlopers, waar steltlopen en dansen samenkomen in een harmonieus samenspel van contrasten. Deze act belichaamt stijl en klasse en brengt een vleugje tijdloze magie naar uw evenement.

Een visueel spektakel van zwart en wit 🖤⚪
De prachtige steltloper en danseres van Cirque Black & White Steltenlopers betreden het toneel in een perfecte symfonie van zwart en wit. De indrukwekkende hoogte van de stelten en de gracieuze bewegingen van de danseres vormen samen een visueel meesterwerk dat de zintuigen prikkelt.

Stijlvolle veelzijdigheid voor elk evenement
Of het nu gaat om ontvangstentertainment, het verlevendigen van een winkelcentrum, het creëren van festivalmagie of het betoveren van jonge harten, Cirque Black & White Steltenlopers past zich moeiteloos aan bij diverse gelegenheden en settings.

Boek Cirque Black & White en ervaar de magie
Als u op zoek bent naar een stijlvolle en betoverende act die uw evenement naar nieuwe hoogten tilt, dan is deze act de ultieme keuze. Breng een ongeëvenaarde esthetiek naar uw gelegenheid en laat uw gasten genieten van een visueel en emotioneel meesterwerk. Boek nu Cirque Black & White en creëer een herinnering die blijvend is!

Soort Act:

Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Mobiele actOntvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie ActMobiel Entertainment, Kinder Entertainment, Thema Zwart – Wit, Thema Circus

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
2 Spelers  – Code: STE-5616-538

Minimale Hoogte:
3,5 meter

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Kleur

Wit, Zwart

Onderwerp

Circus

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.