Conducteurs

Doe een aanvraag

Code: ANI-3002-935

Beschrijving

Reis mee met de stijlvolle Conducteurs! 
Een nostalgische reis:
Ontmoet onze stipte en vrolijke Conducteurs van weleer. Gehuld in aubergine uniformen met glimmende knopen, brengen zij een vleugje nostalgie en stijl naar uw evenement.

All aboard! 
Onze Conducteurs zijn meesters in logistiek en hebben altijd hun vertrouwde kniptang, stationshorloge, spoortas, spiegelei, vlag en fluitje bij de hand. Ze verrassen uw gasten met typische conducteurs-handelingen en leuke acts zoals de koffertiltactiek, kniptangkunstwerkjes en spoorwegrelikwieën.

Een unieke reis: 
Beschouw uw evenement als een reis met tussenstations en sferen, geleid door onze Conducteurs. Of het nu een bedrijfsfeest, seminar, beurs, congres, open dag of diner is, zij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Laat de reis beginnen! 
Geniet van stemmige spoorliederen, een openingshandeling met handbediende slagbomen en overwegbellen. Onze Conducteurs volgen graag uw dienstregeling voor een onvergetelijke reis!

Soepel en stijlvol: 
Boek de stijlvolle Conducteurs voor een feilloze ontvangst op uw evenement. Ze maken van elke gelegenheid een unieke reiservaring!

Soort Act:
Animatie Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Animatie Act, Winkelcentrum Acts, Thema Beroepen.

Speeltijd:
4x 45 min. binnen 4 uur.

Aantal Spelers:
2 Spelers  – Code: ANI-3002-935
3 Spelers  – Code: ANI-3003-935
4 Spelers  – Code: ANI-3004-935
5 Spelers  – Code: ANI-3005-935

Voorbereiding artiest:
1,5 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers, 3 spelers, 4 spelers, 5 spelers

Onderwerp

Beroepen, Reizen

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000, € 2.000 – 3.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Prima Entertainment